ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Ψυχολόγος, MSc

ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - Ψυχολόγος, MSc
Δείτε την επιχείρηση στον χάρτη Μεγάλου Αλεξάνδρου 27 Βέροια
Τηλέφωνο: 2331063155
Κινητό: 6946936704 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Φιλικό url: www.pliroforiodotis.gr/tsitlakidis
Βρείτε μας στο Facebook
Blogspot

Τσιτλακίδης Αντώνης

 

Ο Ψυχολόγος Αντώνης Τσιτλακίδης γεννήθηκε και ζει στη Βέροια. Αποφοίτησε με Άριστα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Βέροιας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Πάρμας στην Ιταλία.

Έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε εργασίες που παρουσιάστηκαν σε διεθνή συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει πλειάδα εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα όπως η διάγνωση, η αξιολόγηση και η θεραπεία. Συνεχίζει την εξειδίκευσή του στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς - Παράρτημα Μακεδονίας.

 

Τσιτλακίδης Αντώνης

 

Κατά τη στρατιωτική του θητεία, στελέχωσε ως Ψυχολόγος την Ομάδα Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας της 16ης Μεραρχίας, με τομέα ευθύνης το βόρειο Έβρο. Έχει εργαστεί εθελοντικά σε ποικίλες δομές και φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς, όπως το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, το εργαστήριο Κλινικής Ψυχοφυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάρμας, αλλά και μαθητικές κατασκηνώσεις. Επίσης, έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Κέντρο κατάρτισης, απασχόλησης και διημέρευσης ΑμεΑ “Τα Παιδιά της Άνοιξης”, στη Διεύθυνση Υγείας - Πρόνοιας Ημαθίας και στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας (παράρτημα Βέροιας), καθώς και ως Εκπαιδευτής στις Σχολές Γονέων Ημαθίας.

Ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του Ψυχολόγου στη Βέροια, με κύριο ενδιαφέρον την Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική ενηλίκων, παιδιών - εφήβων και ζευγαριών. Ασχολείται, μεταξύ άλλων, με διαταραχές άγχους (πανικό, αγοραφοβία, φοβίες κ.α.) και διάθεσης (κατάθλιψη), όπως επίσης και με δυσκολίες και προβλήματα ζευγαριών, διαπροσωπικών σχέσεων, σχέσεων γονέων – παιδιών κλπ.

 

Διαβάστε την Αρθρογραφία του Ψυχολόγου στην κατηγορία Ψυχολογία - Ψυχοθεραπεία!

 

Τσιτλακίδης Αντώνης

 

Δέχεται με ραντεβού.

 

Τσιτλακίδης Αντώνης 

 

Αντώνης Τσιτλακίδης

Ψυχολόγος, MSc

Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Βέροια

( 23310 63155,  6946 936704

anttsit@gmail.com

veriapsyche.wordpress.com

 

 


   Επισκέψεις: 1117
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds