Κρασί...στο όνειρο μας!!!

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

 Επιμέλεια Μαρία Ανθοπούλου Κελεσίδου 

Ό

ταν ονειρευτείς κρασί σε βαρέλι ή μπουκάλι, θα έχεις σημαντικές ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες.

Το κόκκινο κρασί σημαίνει δύσκολη δουλειά με αρκετά κέρδη ενώ όταν το πίνεις, θα πάρεις αισθηματική χαρά.

Ένας άρρωστος που θα ονειρευτεί κόκκινο κρασί θα αναρρώσει γρήγορα.

Μαύρο κρασί σημαίνει επιτυχία που θα έρθει μετά από πολύ και κοπιαστικό αγώνα.

Το λευκό κρασί συμβολίζει την καλή υγεία.

Για τους παντρεμένους, σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένα παιδί που θα έρθει σύντομα.

Το ξινισμένο κρασί σημαίνει στενοχώριες και καβγάδες.

Ένα ποτήρι με θολό κρασί, προμηνύει επιτυχία μετά από πολλές προσπάθειες.

Όταν δεις κρασί να χύνεται, σημαίνει εγκατάλειψη, στενοχώρια, απώλεια χρημάτων και ενδεχομένως κάποιο δυστύχημα.

Αν δείτε ότι πίνετε κρασί, σημαίνει χαρά και ειλικρινή φιλία.

Αν δείτε πως σπάσατε μπουκάλια με κρασί, είναι προμήνυμα ότι ο έρωτας και το πάθος θα παύσουν να υπάρχουν.

Το να δείτε βαρέλια με κρασί είναι σημάδι πολυτέλειας.

Αν γεμίζατε με κρασί μια φιάλη, σημαίνει πολυποίκιλες ευχαριστήσεις και ότι θα επισκεφθείτε πολλά αξιόλογα μέρη.

Αν ονειρευτείτε ότι εμπορεύεστε κρασί, οι ασχολίες σας θα ανταμειφθούν.

Αν δείτε πως πίνετε κόκκινο κρασί και πως νοιώθατε την γεύση του να είναι πιπεράτη, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια δυνατή και μεγάλη ερωτική περιπέτεια που θα είναι όμως περαστική, αλλά θα σας αφήσει δυνατές αναμνήσεις.

Αν δείτε πως πίνετε κρασί γλυκό, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ικανοποίηση από μια μεγάλη και δυνατή υποστήριξη που θα βρείτε στην ζωή σας, θα νοιώσετε μεγάλη ευτυχία γιατί οι στόχοι σας και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν.Βαδίστε με σιγουριά και με βεβαιότητα.

Αν δείτε πως το κρασί που πίνατε ήταν νερωμένο, αυτό σημαίνει ότι αν το νέρωσαν άλλοι θα έχετε αποτυχίες εξ αιτίας άλλων, αν δείτε πως το νερώσατε εσείς, τότε θα έχετε αποτυχίες και θα φταιτε εσείς.

Αν το κρασί είναι γλυκό θα υπάρξουν άνθρωποι γύρω σου που θα σε αγαπούν και θα σε στηρίζουν. Αν όμως είναι δυνατό ή ξινισμένο θα έχεις εμπόδια, αποτυχίες και καβγάδες στο σπίτι σου.

Αν δείτε κόκκινο κρασί να πίνετε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη χαρά από το αγαπημένο σας πρόσωπο ή από μια περαστική ερωτική περιπέτεια.

Αν δείτε πως έσπασε κάποιο δοχείο με κρασί ή χύθηκε και σας λέρωσε τα ρούχα σας, αυτό σημαίνει πως μετά τις αποτυχίες σας θα σας εγκαταλείψουν όλοι και θα σας κακολογήσουν, είτε άνδρας είσαστε είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως γεμίζετε ποτήρια, μπουκάλια, δοχεία ή βαρέλια με κρασί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στην ζωή και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Το ίδιο αν δείτε πως πουλάτε κρασί.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι πίνει κρασί, προβλέπεται ότι θα παντρευτεί πλούσιο και αξιόλογο άνδρα.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνατε μόνο σας ή με παρέα κρασί χωρίς να σας κάνει εντύπωση αν μεθούσατε ή όχι, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαίωμα να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις γύρω από το άτομό σας, θα κάνετε πολλά σφάλματα που θα σας ζημιώσουν πολύ με αποτέλεσμα την στενοχώρια.

Αν δείτε άλλους να πίνουν κρασί, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για μια σκευωρία που θα γίνει εις βάρος σας.

Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σε Οινοπωλείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν άσχημες μέρες.

Αν δείτε πως γεμίσατε κάποιο μπουκάλι με κρασί και το πηγαίνετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο χαρούμενο γεγονός θα σας συμβεί αυτές τις μέρες που θα σας γεμίσει με χαρά. Στενοχώρια και αποτυχία θα είναι όμως αν δείτε πως πήγατε σε ένα τέτοιο μαγαζί και το βρήκατε κλειστό και δεν μπορέσατε να αγοράσετε κρασί.

Αν δείτε στον ύπνο σας κρασί, και αν το βλέπετε συχνά, αυτό σημαίνει πως είσαστε άνθρωπος με δυνατά πάθη και δυνατή ιδιοσυγκρασία. Αν λοιπόν δείτε κόκκινο κρασί απλώς στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια περίοδος μεγάλης ευεξίας και διάθεσης και η απόδοση σας στην δουλειά θα είναι τέτοια ώστε ν' αποκομίσετε μεγάλα κέρδη, αλλά θα νοιώσετε και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις.

Ονειρευτείτε λοιπόν…