Χάρτης των Γεύσεων 2011

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΠΕΡΙ ΟΙΝΟΥ

Ε

τοιμαστείτε για το αγαπημένο οινικό ραντεβού του χειμώνα!

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, η σημαντική οινική συνάντηση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη από τη Wine Plus, ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες στην 9η στη σειρά διοργάνωσή της.

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 (ώρες λειτουργίας: 12.00 - 21.00) θα φέρει κοντά μας την αφρόκρεμα της ελληνικής οινοποιίας, καθώς και σημαντικές ελληνικές εταιρείες εισαγωγής οίνων που εκπροσωπούν τις κυριότερες αμπελουργικές περιοχές της υφηλίου.
Οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, ανάμεσά τους αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο καλαίσθητο και πολιτισμένο περιβάλλον της Αποθήκης Γ, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζουν και οι καινούργιες ετικέτες πολλών οινοποιείων, που προτείνουν νέα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, επιβεβαιώνοντας την προσαρμογή τους στις νέες οικονομικές συνθήκες.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, που έχει αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης τόσο για τους οινόφιλους όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την Ελλάδα, αναμένεται να προσελκύσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες, παρά την κρίση. Εξάλλου το κρασί, τα αποστάγματα και η γαστρονομία, έχουν αποδείξει ότι εξακολουθούν να είναι δραστήριοι κλάδοι, που βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους, αντιστεκόμενοι στην ηττοπάθεια και βοηθώντας μας να αντισταθούμε στην κατήφεια.

Όσο για τους επισκέπτες, με το ποτήρι γευστικής δοκιμής στο χέρι, θα περιπλανηθούν στο ισόγειο και τον όροφο της ατμοσφαιρικής Αποθήκης Γ, δοκιμάζοντας εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, και γνωρίζοντας τους δημιουργούς τους. Θα μπορέσουν ακόμη να παρακολουθήσουν πρωτότυπες, εξειδικευμένες παρουσιάσεις και διαλέξεις στο αμφιθέατρο Marco Polo.

Το κρασί, ακόμη στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που ζούμε, συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Εξακολουθεί να προσθέτει ποιότητα στις απλές χαρές της καθημερινής μας ζωής.

Το Κτήμα Κελεσίδη σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα κρασιά του, από σταφύλια βιολογικής γεωργίας στην έκθεση ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΥΩΝ.

Σας περιμένουμε για ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού!!!

Περισσότερες πληροφορίες: www.wineplus.gr, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Τηλ.: 2310888311