Χτενίσματα για να φαίνεστε αδύνατες

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Τα χτενίσματα που αδυνατίζουν είναι χτενίσματα που δίνουν την αίσθηση μιας πιο αδύνατης γυναίκας, παρόλο που η γυναίκα μπορεί να έχει κάποια κιλά παραπάνω. Όπως και να έχει, ένα χτένισμα που “αδυνατίζει” θα δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου προσώπου και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να δώσει ακόμα και την αίσθηση ενός πιο στενόμακρου σώματος.

Τα χτενίσματα αυτά συνήθως δεν έχουν πολύ όγκο αριστερά και δεξιά στις πλευρές του κεφαλιού, ενώ πολλές φορές μπορεί να προσδίδουν ελαφρώς λίγο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Να θυμάστε ότι αν θέλετε να επιλέξετε ένα χτένισμα που αδυνατίζει το πρόσωπο, τότε ο όγκος στα μαλλιά στα αριστερά και στα δεξιά του κεφαλιού είναι εχθρός σας. Γενικά καλό είναι να επιλέξετε ένα χτένισμα για μακριά ή για μεσαία μαλλιά. Τα χτενίσματα για ίσια μαλλιά καθώς και τα χτενίσματα με ελαφριούς κυματισμούς αποτελούν μια καλή επιλογή.

Αντίθετα τα χτενίσματα που πρέπει να αποφύγετε είναι αυτά που δίνουν αρκετό όγκο στα μαλλιά σας ειδικά στις περιοχές αριστερά και δεξιά του κεφαλιού. Γενικά καλό είναι να αποφύγετε τα χτενίσματα για αρκετά κοντά μαλλιά καθώς και τα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά ή τύπου περμανάντ. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές μπούκλες. Τα χτενίσματα αυτά μπορεί να είναι πολύ ωραία ωστόσο δεν ανήκουν στην κατηγορία των χτενισμάτων που αδυνατίζουν.