Λαμπερά χρώματα βαφής για το Πάσχα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Πολλά είναι τα χρώματα για τα μαλλιά σας. Φυσικά το βασικό είναι να τα περιποιείστε σωστά για να δείχνουν πιο υγιή ενώ ένα κατάλληλο χρώμα τα βοηθάει να μην δείχνουν θαμπά και άτονα.

Το ξανθό μελί: το μελί είναι ένα χρώμα που μπορεί να "γλυκάνει" κάθε γυναίκα. Αν έχετε καστανά μαλλιά και θέλετε μια αλλαγή μπορείτε να τολμήσετε τις μελί ανταύγειες για να κάνετε όλο σας το πρόσωπο να λάμπει. Το μελί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες αρκεί να μην έχετε πολύ ανοιχτό δέρμα που χωρίς μακιγιάζ μπορεί να σας χλωμιάζει.

Το χάλκινο είναι επίσης ένα πολύ φωτεινό χρώμα που όμως είναι πολύ πιο έντονο και πρέπει να είστε έτοιμες γι' αυτό!

Οι ανταύγειες ήταν, είναι και θα είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να φωτίσετε τα μαλλιά σας και να τους δώσετε την λάμψη που χρειάζονται. Η απόχρωση της ανταύγειας που θα διαλέξετε είναι καλό να "δένει" με την βάση σας αρμονικά.

Το σοκολατί: το χρώμα αυτό είναι πάντα μέσα στη μόδα αλλά κυρίως είναι ένα χρώμα που κάνει το μαλλί σας να δείχνει υγιές. Ακόμη και αν δεν είναι το φυσικό σας μπορείτε να το βάψετε και θα δείτε τη διαφορά με το χρώμα σας να είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Το κομμωτήριο Dimos Hair Expert σας εύχεται Καλό Πάσχα!