Σε ποιες πηγαίνουν κοντά κουρέματα;

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

konto malli

Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε έναν εφιάλτη για μια γυναίκα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το κούρεμά της. 'Ένα κοντό αυστηρό καρέ ή ένα ανέμελο «αγορέ» μαλλί είναι ικανό να χαρίσει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και στυλ... αλλά δυστυχώς όχι σε όλες τις γυναίκες.

Ένα κοντό μαλλί με μοντέρνο χτένισμα μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας περισσότερο από κάθε άλλο κούρεμα! Άλλωστε, για αυτό συστήνεται σε γυναίκες με λεπτά χαρακτηριστικά και γωνίες. Ειδικότερα, καλό είναι οι γυναίκες που σκοπεύουν να πάρουν μια τέτοια απόφαση να παρατηρήσουν αν διαθέτουν γλυκά και αρκετά όμορφα χαρακτηριστικά.Παράλληλα, τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα στις κοπέλες με επιβλητικό βλέμμα, λεπτά μάγουλα και μικρό μέτωπο. Σε αντίθετες περιπτώσεις, ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να μη σας ταιριάζει...

Αν η τρίχα σας είναι λεπτή και ίσια, τότε μη διστάσετε να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας, αφού θα φαίνονται πιο πλούσια από ποτέ. Αντίθετα, οι γυναίκες με υπερβολικά σγουρά μαλλιά μπορούν να μετανιώσουν μια τέτοια επιλογή!

Τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν καλύτερα στις πολύ ψηλές γυναίκες, αφού ένα αυστηρό κοντό καρέ μπορεί να μειώσει τη θηλυκότητά τους.Συνήθως, τα κοντά μαλλιά προτιμούνται από τις πιο κοντές ή μέτριες σε ύψος γυναίκες, αφού καταφέρνουν και τις «ψηλώνουν» ικανοποιητικά.

Τέλος,το κοντό μαλλί σε μια γυναίκα με στρογγυλό πρόσωπο μπορεί να αποτελέσει ακόμα και καταστροφή! Ειδικότερα, θα κάνει το πρόσωπό της να φανεί πιο γεμάτο και ακόμη πιο στρογγυλό. Αν δοκιμάσετε τα μακριά μαλλιά, τότε το πρόσωπό σας θα φανεί πιο μακρύ και λεπτό.