Βρείτε το σωστό στυλ μαλλιών

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

good-short-haircuts-for-men

Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Ένα ωραίο hairstyle μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

Το να βρειτε λοιπόν το κατάλληλο κούρεμα αλλά και styling των μαλλιών χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια, όμως στο τέλος το αποτέλεσμα αξίζει. Και όπως σε κάθε καλή σχέση, έτσι και εδώ, το «κλειδί» είναι η σωστή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον κομμωτή σας.Κάντε μια έρευνα αγοράς, ρωτήστε σε ποιόν πηγαίνουν οι φίλοι σας ή μπορείτε να ρωτήσετε κάποιον του οποίου το hairstyle σας θαυμάζετε.

Αφού βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο, είναι η σειρά σας να τον βοηθήσετε. Ο κομμωτής σας πρέπει να γνωρίζει πόσο χρόνο αφιερώνετε για το καθημερινό styling των μαλλιών σας, αν είστε σχολαστικοί ή αν χρειάζεστε μόνο μερικά λεπτά στην πρωϊνή σας ρουτίνα, αν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά, καθώς και τι είδους προϊόντα styling χρησιμοποιείτε.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζει ο κομμωτής τον τρόπο ζωής σας: Αν εργάζεστε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον,ή αν σας ενδιαφέρει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις γιʼ αυτό μη διστάζετε να έχετε μαζί σας μια φωτογραφία με το αγαπημένο σας κούρεμα. Έτσι θα βοηθήσετε το κομμωτή να κατανοήσει καλύτερα τι ακριβώς θέλετε και αν το συγκεκριμένο look είναι κατάλληλο για τα μαλλιά σας, το σχήμα του προσώπου και τον τρόπο ζωής σας.