Χτενίσματα για να λάμψετε τις μέρες των γιορτών…

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

dimos malia christΕπιμέλεια Δήμος Ίντος

Τις ημέρες των γιορτών αυτό που σας απασχολεί όλες είναι το τι ρούχα θα βάλετε και πως θα φτιάξετε τα μαλλιά σας στο ρεβεγιόν.

Αν έχετε κοντά ή μετρίου μήκους μαλλιά, ποντάρετε στην αγορά μιας εντυπωσιακής στέκας για να δημιουργήσετε το τέλειο γιορτινό χτένισμα.

Μαζέψτε πίσω τα μαλλιά σας με ένα μικρό κότσο. Έπειτα φέρτε τη φράντζα σας σε μια πλευρά και χρησιμοποιήστε αρκετά τσιμπιδάκια για να πιάσετε τα μαλλιά σας με τον πιο... πρόχειρο τρόπο. Τέλος, προσθέστε το glamorous αξεσουάρ σου για να δώσετε μια γιορτινή πινελιά στο επιμελώς ατημέλητο χτένισμά σας.

Αν πάλι έχετε μακριά μαλλιά, δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες και πιάστε με το εντυπωσιακό κλιπ το ένα μέρος των μαλλιών σας.

Αν έχετε κοντά μαλλιά, κρεπάρετε με ένα χτενάκι το πάνω μέρος των μαλλιών σας, φέρτε τα όλα προς τη μια πλευρά και με αρκετά τσιμπιδάκια και λακ, σταθεροποιήστε τα μαλλιά σας προς τη μια πλευρά δημιουργώντας μια πιο ροκ παραλλαγή.

Αν έχετε μαλλιά λαμπερά και μακριά, το παν σε αυτό το στυλ είναι η μαλακή υφή των μαλλιών. Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε τις εντυπωσιακές μπούκλες, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν σε σπρέι κατά της θερμότητας. Όταν τελειώσετε με το χτένισμά σας, μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε προϊόν που προσφέρει έξτρα λάμψη, όπως σιλικόνη για τα μαλλιά.

Τέλος,ένας κομψός κότσος είναι η λύση για κάθε επίσημη εμφάνιση. Αν δεν θέλετε να έχετε το ίδιο χτένισμα με όλες, δημιουργήστε τη μοντέρνα παραλλαγή του χτενίσματος. Πριν πιάσετε το αυστηρό σινιόν σας, αφήστε τρεις χοντρές τούφες στο πλάι. Πιάστε τον κότσο με ένα λαστιχάκι, και φτιάξτε μια πλεξούδα με τις τούφες που περισσεύουν. Τυλίξτε γύρω από το σινιόν σας την πλεξούδα και στερεώστε την καλά με αρκετά τσιμπιδάκια.

Πάντως είτε αποφασίσετε να κάνετε τα μαλλιά σας μόνες σας είτε επισκεφτείτε το κομμωτήριο, σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά.