Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο γεμάτα τα Χριστούγεννα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

mallia ogkΕπιμέλεια Δήμος Ίντος

Αν ο διακαής πόθος σου είναι τα υγιή μαλλιά με όγκο,και η φύση δεν σε έχει προικήσει με πλούσια μαλλιά υπάρχουν μερικά τρικς που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τον όγκο τους!

1. Απέφυγε τις αραιές αφέλειες
Αν έχεις υιοθετήσει αυτό το λουκ φρόντισε οι αφέλειες σου να είναι πλούσιες. Μην διστάσεις νομίζοντας ότι τα υπόλοιπα μαλλιά σου θα φαίνονται λίγα, αλλά δώσε έμφαση στο μπροστινό τμήμα και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Κάνοντας πιο πυκνές τις αφέλειές σου, αυτόματα τα μαλλιά σου θα φαίνονται πιο πλούσια.

2.Τύλιξέ τα με ρόλεϊ
Αν ετοιμάζεσια να βγείς, τύλιξε τα μαλλιά σου σε μεγάλα ρόλει, ζέστανέ τα με το πιστολάκι και άφησέ τα να κρυώσουν όσο κάνεις το μακιγιάζ σου και ντύνεσαι. Όταν τα βγάλεις, στυλιζάρισε τα μαλλιά σου μόνο με τα δάχτυλα και είσαι έτοιμη!

3. Χρησιμοποίησε αφρό
Είναι το ιδανικό προιόν για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου. Βάλε αρκετή ποσότητα και στέγνωσε τα μαλλιά σου με το κεφάλι ανάποδα! Στο τέλος μια μια μεγάλη βούρτσα και το πιστολάκι ολοκλήρωσε το χτένισμα.

4. Δώσε έμφαση στο σωστό κούρεμα
Αν έχεις λεπτή τρίχα απέφυγε τα έντονα φιλαριστά μαλλιά και προτίμησε ένα κούρεμα με "επίπεδα". Εξήγησε στο κομμωτή σου τι ακριβώς θέλεις όταν τα χτενίζεις σε καθημερινή βάση για να τον βοηθήσεις να καταλάβει τι θέλεις.