Θεραπείες μαλλιών: Είναι απαραίτητες;

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Συχνά ακούτε τον κομμωτή σας να σας προτείνει να κάνετε κάποια θεραπεία για τα μαλλιά σας. Και δυστυχώς αυτό που σκέφτεστε αμέσως είναι ότι θέλει να σας πουλήσει και άλλες υπηρεσίες...
Για αυτό λοιπόν, πριν κάνετε αμέσως αρνητικές σκέψεις, σκεφτείτε λίγο λογικά! Για το πρόσωπό σας χρησιμοποιείτε κρέμες ενυδάτωσης; ΝΑΙ! Θεραπεία απολέπισης κάνετε; ΝΑΙ! Καθαρισμό προσώπου; Σίγουρα ΝΑΙ!

Γιατί τα κάνετε όλα αυτά; Για να έχετε ένα ενυδατωμένο, νεανικό, φρέσκο πρόσωπο, γεμάτο υγεία και λάμψη. Την ίδια ακριβώς ανάγκη έχουν και τα μαλλιά! Για να δείχνουν όμορφα, λαμπερά, νεανικά και υγιή, θέλουν την κατάλληλη φροντίδα.
Συχνά κατηγορείτε τον κομμωτή σας ότι δεν σας κούρεψε καλά ενώ το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ποιότητα των μαλλιών σας. Μπορεί να έχετε ένα τέλεια κουρεμένο μαλλί από τον καλύτερο κομμωτή του κόσμου και το μαλλί σας να υστερεί σε ποιότητα και υγεία που να δείχνει το αποτέλεσμα τραγικό.

Τα μαλλιά όπως και το δέρμα της κεφαλής χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις κατάλληλες θεραπείες είτε για να θεραπεύσουμε κάποιο πρόβλημα είτε για να το προλάβουμε.

Ποιες είναι οι θεραπείες αυτές; Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσετε με τον κομμωτή σας, ο οποίος θα δει από κοντά την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της τρίχας σας και να είστε σίγουρες ότι θα σας προτείνει το καλύτερο!

Εγώ από την μεριά μου θα πρότεινα το περίφημο argan oil που δίνει ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά σας διατηρώντας το χρώμα της βαφής σας αναλλοίωτο, ένα καλό σαμπουάν και μια μάσκα βαθιάς αναδόμησης με aloe vera απ την σειρά της GOLDWELL.
Τέλος στο κομμωτήριο μετά την βαφή σας σας προτείνω μια θεραπεία spa με κερατίνη και argan oil.

 

Dimos Hair Expert

Τηλ. 2332041711

www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert