Προτάσεις για τα μαλλιά σας τα Χριστούγεννα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

boukles

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Η λάμψη, τα φώτα και το εορταστικό κλίμα σίγουρα επηρεάζουν όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και την προσωπική κατάσταση.Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε τα πιο πολυπόθητα χτενίσματα. Φυσικά, πάντα, πρέπει να κάνουμε κάτι που μας αρέσει γιατί μόνο έτσι αναδεικνύεται το χτένισμά και η προσωπικότητά μας. Όσες έχουν ίσια μαλλιά μπορούν να τολμήσουν μπούκλες ανέμελες ή και σφιχτές, ενώ εσείς που έχετε σγουρά, δείτε πόσο σας πάει και το ίσιο μαλλί.

Οι μπούκλες από μόνες τους προσδίδουν εορταστικό τόνο, επομένως ακόμη και αν τις αφήσετε ανάλαφρα κάτω, το χτένισμά σας σίγουρα θα είναι από τα περιποιημένα της βραδιάς.

Όλα μαζεμένα πάνω ανάλαφρα και με όγκο ή όλα μαζεμένα μονόπλευρα και ριγμένα στον έναν ώμο. Η άλλη πλευρά πρέπει να είναι τέλεια τραβηγμένη, ή ακόμη να έχει και κάποιες διακριτικές λεπτομέρειες.

Εάν πάλι θέλετε ίσια μαλλιά μπορείτε νε κάνετε καλοχτενισμένα, γυαλιστερά μαλλιά, λιτά με απλά πλαϊνά πιασίματα είτε από τις δύο πλευρές είτε από τη μία.

Τραβηγμένα όλα πίσω και ψηλά, πιασμένα με λαστιχάκι το οποίο βέβαια καλύπτουμε διακριτικά με μία τούφα από τα μαλλιά μας. Και για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, συνιστάται να κάνουμε πρώτα τη συγκεκριμένη τούφα πλεξούδα ή όλα πιασμένα πίσω και χαμηλά με ένα διακριτικό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο κότσο με ωραία σχέδια που σίγουρα θα δώσει έναν αριστοκρατικό τόνο.

Τέλος, ό,τι χτένισμα και αν κάνετε σίγουρα γίνεται πιο εντυπωσιακό όταν τα μαλλιά σας είναι κουρεμένα και βαμμένα αντίστοιχα στο στυλ και το χρώμα που σας ταιριάζει.

 

Dimos Hair Expert

Τηλ. 2332041711

www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert