Μαλλιά τον χειμώνα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Τώρα που έπιασαν τα κρύα καλά θα κάνεις να δώσεις στα μαλλιά σου την προσοχή που έχουν τόσο ανάγκη.
Το κοντίσιονερ μπορεί τους καλοκαιρινούς μήνες να μην το είχες και σε μεγάλη εκτίμηση τώρα όμως και με όλα αυτά τα εργαλεία στάιλινγκ θερμού αέρα που χρησιμοποιείς όπως το ψαλίδι για τις μπούκλες ή το πιστολάκι, το μαλακτικό σου γίνεται απαραίτητο! Έτσι καλό είναι να το χρησιμοποιείς σε κάθε σου λούσιμο.

Μην βγαίνεις έξω λουσμένη γιατί δεν κάνει καθόλου καλό στα μαλλιά σου! Όταν βγαίνεις στο κρύο με το μαλλί που είναι ακόμη νωπό δεν αποκλείεται οι τρίχες σου να γίνουν πιο αδύναμες.

Επίσης φρόντισε τώρα να μην χτενίσεις τα μαλλιά σου πολύ αλλά να τα χτενίζεις απλά και φυσικά να τα ξεμπλέκεις έτσι ώστε να είναι πάντα απαλά και λαμπερά.
Τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά, δεν αποκλείεται να βλέπεις λευκές νιφάδες ξηροδερμίας! Και αυτό σημαίνει μαλλιά ξηρά και αφυδατωμένα, που δείχνουν άτονα και έχουν χάσει τη λάμψη τους. Τι μπορείς να κάνεις; Μα φυσικά να τα ενυδατώσεις για να βρουν την χαμένη τους λάμψη με ειδικά σαμπουάν, που ειδικά αν έχουν σαν βάση την αλόη βέρα, που είναι βαθιά ενυδατική και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

Τέλος αν θέλεις τα μαλλιά σου να μην επηρεάζονται από τις καιρικές αλλαγές του χειμώνα όπως βροχή, χιόνι, αέρας κ.λ.π. δεν έχεις παρά να τα περιποιηθείς με ένα ωραίο χτένισμα: μια κοτσίδα ή μια αλογοουρά που όχι μόνο σου χαρίζει απίστευτο στιλ στα μαλλιά σου αλλά τα προστατεύει κιόλας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Dimos Hair Expert

Δήμος Ίντος

Τηλ. 2332041711

www.pliroforiodotis.gr/dimos-hair-expert