Πώς να χαρίσετε στα μαλλιά σας όγκο τώρα τον χειμώνα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής

Μπορεί η χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού να είναι μόδα ειδικά φέτος, όμως αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο πυκνό τότε καλά θα κάνεις να προτιμήσεις να φέρεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω.

Ίσως να σου ακούγεται τρελό, αλλά αν απλώσεις πρώτα το κοντίσιονερ- που όχι μόνο τρέφει την τρίχα αλλά και τα "ελαφραίνει" ενώ αν απλώσεις μετά το σαμπουάν θα εξαφανίσει τα υπολείμματα προϊόντος και θα αφήσει το μαλλί σου πιο ελαφρύ από ποτέ. Εξάλλου πιο ελαφρύ μαλλί σημαίνει ότι διαθέτει κίνηση και όγκο, που είναι και το ζητούμενο!

Αν έχεις λεπτή τρίχα και ζητάς να αποκτήσει κίνηση και αέρα, τότε επένδυσε στο κατάλληλο κούρεμα! Τα κουρέματα σε ένα επίπεδο - δηλαδή χωρίς πολλές ασύμμετρες μύτες - και με ένα στιλ, είναι ιδανικά για να δείχνει το μαλλί σου πιο "πλούσιο" και με περισσότερο όγκο. Αντίθετα το πολύ φιλάρισμα ή τα πολυεπίπεδα κουρέματα σου ταιριάζουν καλύτερα αν έχεις πολύ πυκνά μαλλιά και θέλεις να μειώσεις τον όγκο τους!

Τέλος το σωστό στέγνωμα είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας αν θέλεις το μαλλί σου να δείχνει πιο πυκνό. Βγάλε το εξάρτημα στην μύτη από το πιστολάκι και μετά άφησε το πιστολάκι σου να στεγνώσει τα μαλλιά σου με όλη του την επιφάνεια. Γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και στέγνωσε έτσι τα μαλλιά σου, κάτι ξέρουν στο κομμωτήριο, αφού έτσι θα τους χαρίσεις τον όγκο των ονείρων σου σε λίγα μόλις λεπτά.