Νέες τάσεις στα μαλλιά

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

Γράφει ο Δήμος Ίντος

Σύμφωνα με τα πρόσφατα σεμινάρια που παρακολούθησα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την τελευταία μόδα στα μαλλιά της νέας σεζόν.

Η λέξη που χαρακτηρίζει όλες τις τάσεις είναι “φυσικότητα”. Στο χρώμα καταργούνται οι έντονες διαφορές όπως οι ξανθές ανταύγειες που αρχίζουν από τη ρίζα. Κυριαρχεί το μπαλεγιάζ στις άκρες με πολύ μικρές διαφορές από το φυσικό χρώμα, δημιουργώντας το εφέ των μαλλιών που έχουν “ανοίξει” από τον ήλιο.

Επίσης τo styling είναι κι αυτό φυσικό. Τα μαλλιά δημιουργούν απαλά “σπασίματα” με γεμάτες άκρες, δείχνουν και είναι υγιή, επιμελώς ατημέλητα αλλά κομψά, χωρίς υπερβολές. Τα πολύ στυλιζαρισμένα μαλλιά, τα έντονα φιλαρίσματα και το look “μόλις βγήκα από το κομμωτήριο” καλύτερα να τα ξεχάσετε. Γενικότερα επικρατεί το μοιραίο, εκλεπτυσμένο στυλ των sixties.

Τέλος τα πολύ μακριά μαλλιά είναι ξεπερασμένα. “Βαραίνουν” το πρόσωπο και το αποτέλεσμα δεν είναι κομψό. Φέτος επικρατεί το μακρύ καρέ και τα μαλλιά μέχρι τους ώμους ή το πολύ μέχρι το ύψος του στήθους που δίνουν φρέσκο, ανάλαφρο και νεανικό look.