Πως μπορείτε να δημιουργήσετε μαλλιά, που να λάμπουν και να έχουν όγκο

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

hair-care

Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Μπορείτε να έχετε μαλλιά, τα οποία να ξεχωρίζουν και να δίνουν την εντύπωση οτι μόλις βγήκατε απο το κομμωτήριο και κάποιο κέντρο ομορφιάς; Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό;

Το συχνό κόψιμο των μαλλιών σας, δίνει ζωή στη τρίχα και την αναγεννάει. Έτσι λοιπόν φροντίστε ώστε να πηγαίνετε κομμωτήριο κάθε ενάμιση μήνα για να μπορείτε να πετυχαίνετε ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Η τακτικη χρήση conditioner βοηθάει τα μαλλιά να είναι υγιή και λαμπερά.

Επενδύστε σε ένα καλό σαμπουάν, σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σας. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας, πιέστε το κεφάλι σας με ένα ελαφρύ μασαζ και σιγουρευτείτε ότι πλένετε μέχρι και η ρίζα.

Μεγάλο πρόβλημα είναι και η πιτυρίδα, η οποία προέρχεται από το λιπαρό δέρμα του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν το οποίο κάνει για αυτή τη χρήση. Εάν το πρόβλημα επιμένει, χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν για πιτυρίδα με θειούχο σελήνιο ή πυριθειόνη ψευδαργύρου.

Φάτε μια καλά ισορροπημένη διατροφή για πιο υγιή μαλλιά, όπως πολλές πρωτεΐνες, φρέσκα φρούτα, σολομός, σκούρα πράσινα λαχανικά, φασόλια, ξηρούς καρπούς και δημητριακά ολικής αλέσεως. Μια καλή διατροφή, εκτός του, οτι θα δείτε αλλαγή στην υγεία σας, θα φανεί και στα μαλλιά σας.