Πως η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας, τονώνει την διάθεσή μας

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά ξεσπάνε στα μαλλιά τους. Σίγουρα οι αλλαγές των μαλλιών επηρεάζουν θετικά τη διάθεσή μας, αρκεί να μην είναι ριζικές γιατί υπάρχει κίνδυνος να έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Η αλλαγή χρώματος σίγουρα μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση μιας γυναίκας. Εδώ μια απλή αλλαγή στην καθημερινότητα αλλάζει την ψυχολογία πόσο μάλλον η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, που παίζει βασικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

Το πρώτο που αντικρίζει κάποιος είναι το πρόσωπο και κατʼ επέκταση τα μαλλιά. Όμως πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες πριν φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας.

Τι πρέπει να προσέξουμε λοιπόν πριν κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή;

Η επιλογή στο χρώμα πρέπει να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της επιδερμίδας. Για παράδειγμα, στις μεσογειακές γυναίκες δεν ταιριάζει το υπερβολικά ξανθό χρώμα.

Δεν πρέπει να φτάνουμε σε ακραίες επιλογές επειδή το έχουμε δει σε κάποια διάσημη ή γιατί είναι στη μόδα. Ο κόσμος του χρώματος έχει τάσεις, όμως μόδα είναι αυτό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το στυλ και τον εργασιακό μας χώρο. Πολύ σημαντικό είναι η επιλογή ενός κομμωτή, τον οποίο εμπιστεύεσαι και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του για να έχεις το σωστό αποτέλεσμα.

Πρέπει να προσέχουμε οι αλλαγές να μη φτάνουν στο σημείο να επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα των μαλλιών γιατί δεν πρόκειται ποτέ ένα χρώμα να δείξει ωραίο και λαμπερό πάνω σε ταλαιπωρημένα μαλλιά και κατεστραμμένα μαλλιά. Σε αυτό θα βοηθήσει το συχνό κούρεμα και οι θεραπείες μαλλιών.

 

* Το κομμωτήριο “Dimos Hair Expert” για το μήνα Αύγουστο σε όλες τις γυναίκες κάνει δώρο με κάθε βαφή ή ανταύγειες μία θεραπεία ενυδάτωσης με αιθέρια έλαια στο μηχάνημα οζονοθεραπείας hairspa.