Μαλλιά στον ήλιο!

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

mallia ston hlioΕπιμέλεια Δήμος Ίντος

H χρήση των ειδικών αντηλιακών και προϊόντων περιποίησης, σε συνθέσεις και υφές που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε γυναίκας, ενισχύει την άμυνά τους ενάντια στις επιθέσεις της καλοκαιρινής περιόδου, προστατεύοντας από τις γνωστές ανεπιθύμητες συνέπειες: το ξεθώριασμα του χρώματος, τις αδύναμες άκρες, την ψαλίδα, την τραχιά υφή και την έλλειψη λάμψης.

Λόγω εποχής, είναι σημαντικό να βρεις μια κουπ και ένα χτένισμα τα οποία να μη χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δείχνεις καλοχτενισμένη. Προτιμότερο είναι να κάνεις κάποιο χτένισμα που να ταιριάζει στη φυσική κατάσταση των μαλλιών σου (σπαστά, σγουρά, με λίγο ή περισσότερο όγκο κ.λπ.), ώστε με τη βοήθεια των κατάλληλων προΪόντων styling, λίγο φορμάρισμα και κάποιο κομψό αξεσουάρ, τα μαλλιά σου να έχουν στυλ και να δείχνουν περιποιημένα.

Οι αλογοουρές και τα επημελώς ατημέλητα σινιόν είναι οι πιο ενδεδειγμένες επιλογές για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Στην παραλία θα πρέπει να τα ψεκάζεις συχνά με spray αντηλιακής προστασίας.

Βρέξε τα μαλλιά σου με νερό βρύσης προτού βουτήξεις στο νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Έτσι, θα επηρεαστούν λιγότερο από το αλάτι ή το χλώριο.

O καλύτερος τρόπος για να ψεκάσεις το αντηλιακό των μαλλιών σου στη θάλασσα μετά το μπάνιο είναι πρώτα να τα ξεπλύνεις με το νερό της βρύσης και μετά να τα σκουπίσεις απαλά με την πετσέτα.

Μη βουρτσίζεις ποτέ τα μαλλιά όταν είναι υγρά. Χτένισέ τα με χτένα με αραιά δόντια, για να μειώσεις τον κίνδυνο του σπασίματος της τρίχας.

Στις διακοπές, που τα μαλλιά έρχονται καθημερινά σε επαφή με το θαλασσινό νερό και τον ήλιο, επίλεξε ειδικά after sun σαμπουάν, conditioner και μάσκες, με άφθονους ενυδατικούς παράγοντες και επανορθωτική δράση.

Αυτήν την εβδομάδα (21 έως 28 Ιουλίου) το κομμωτήριο θα είναι κλειστό λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Ευχαριστώ.