Τι δείχνει το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας;

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

mallia kokkinaΕπιμέλεια Δήμος Ίντος

Τα μαλλιά μιας γυναίκας συχνά είναι δείκτης για τη διάθεση αλλά και τη συμπεριφορά που θέλει να ακολουθήσει μετά από μια επικείμενη αλλαγή. Θα διαπιστώσετε ότι μετά το κομμωτήριο, όλα φαίνονται πολύ καλύτερα και πιο ευχάριστα.

το κίνητρο μιας γυναίκας για αλλαγή στη κόμη της, έχει σαν κύριο στόχο να βγει από την αφάνεια και να γίνει το κέντρο της προσοχής για όλους. Ιδίως τους άντρες.

Διαβάστε πιο κάτω το, το χρώμα που έχετε επιλέξει ή θα σκέφτεστε να αλλάξετε, τι ακριβώς σημαίνει.

• Αν θα επιλέξετε μαύρο χρώμα, τότε θέλετε να δηλώσετε τη προσωπική σας δύναμη σε όλους, αλλά και ένα τρόπο επιβολής προς αυτούς. Έχετε τη διάθεση, να μην αφήσετε να γίνουν πράγματα από μόνα τους, αλλά να τα προκαλέσετε.

• Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι σημάδι πάθους και απόλυτου αισθησιασμού. Έχει όμως κάτι το περίεργο αυτό το χρώμα. Σημαίνει ότι η διάθεση σας είναι πολύ ευμετάβλητη.
• Το καστανό από την άλλη θέλει να δείξει ότι είστε ένας ανοιχτός άνθρωπος, και έχετε απόλυτη ειλικρίνεια. Δείχνει την ισορροπία και την ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο.
• Το ξανθό χρώμα, έχει την τάση να είναι πολύ πιο χαρούμενο και γενικά η γυναίκα, που τα προτιμάει θέλει να φαίνεται ανέμελη και πολύ ενθουσιώδης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές των χρωμάτων είναι σημάδι που δείχνει πολλά για τη διάθεση και το χαρακτήρα μιας γυναίκας.

Προσοχή λοιπόν τι θέλετε να δείξετε!

#Συνεχίστε να λαμβανετε μέρος στην κλήρωσή μας με κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριό μας που θα γίνει στις 19 Μαίου για τα 10 χρόνια λειτουργίας μας.#