Προτάσεις για να κρύψετε εμφανισιακά προβλήματα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το Πάσχα και να καλύψετε όλες σας τις ατέλειες και μάλιστα χωρίς μακιγιάζ αλλά με το κατάλληλο χτένισμα, παρακάτω θα βρείτε ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που κρύβουν τέλεια τις ατέλειές σα;.

Μπορεί το ίσιο να είναι το αγαπημένο σας, όμως, αν θέλετε να ξεφορτωθείτε ένα μεγάλο μέτωπο, πρέπει να βρείτε ποιο είναι το χτένισμα εκείνο που θα καλύψει την ατέλεια σας και θα σας μεταμορφώσει!

Η ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για εσάς που θέλετε να καμουφλάρετε τα μάγουλά σας.

Ξεκινήστε ισιώνοντας τα μαλλιά σας και μαζεύοντας τα σε ψηλή αλογοουρά που θα πλαισιώσει το πρόσωπό σας. Ασφαλίστε την αλογοουρά με το λαστιχάκι σας και αφήστε δυο τσουλουφάκια: ένα από το ένα πλάι και ένα από το άλλο για να καλύψετε τα μάγουλα σας τέλεια.

Οι μπούκλες-κύματα με όγκο: Το να δώσετε έξτρα όγκο στο χτένισμα σας ειδικά στο κάτω μέρος είναι ένα πολύ καλό τρικ για να καμουφλάρετε το φαρδύ σας μέτωπο. Αφού ξεκινήσετε να φτιάχνετε την μπούκλα σας από το αυτί και κάτω με το ειδικό ψαλίδι, φροντίστε η χωρίστρα που θα κάνετε να είναι στη μέση.

Δώστε έξτρα όγκο στις μπούκλες σας γυρίζοντας το κεφάλι προς τα κάτω και δώστε αέρα με το πιστολάκι για ακόμη πιο πολύ όγκο και θα δείτε τις ατέλειες να κρύβονται τέλεια.

Η φράντζα: Η φράντζα εκτός του ότι σας βάζει στην καρδιά της μόδας σας προσθέτει εμφανισιακούς «πόντους».

Η μακριά και λεπτή φράντζα στη μέση, το πλάι ή σε όποια μεριά σας βολεύει, σας καλύπτει το φαρδύ μέτωπο, σας δίνει στιλ και γενικά «κόβει» το πρόσωπο και δημιουργεί γωνίες. Τόλμησε την!