Styling στα ανδρικά μαλλιά

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Τα ανδρικά μαλλιά, αν είναι κομμένα πολύ κοντά δεν χρειάζονται απολύτως τίποτα. Επειδή όμως σήμερα όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας, έχουν μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. 

Το κλειδί στο θέμα του styling για τα ανδρικά μαλλιά  βρίσκεται τόσο στο κούρεμα όσο στα προϊόντα. Ενώ παλιότερα οι άνδρες δεν είχαν παρά να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά είδη ζελέ, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με μια στρατιά προϊόντων που το κάθε ένα προορίζεται για διαφορετικό σκοπό. 

Ζελέ

Το ζελέ είναι ένα δραστικό προϊόν που παρέχει πολύ δυνατό κράτημα. Είναι ιδανικό για σχεδόν όλα τα μήκη μαλλιών με μοναδική εξαίρεση τα πολύ μακριά. Επειδή σε γενικές γραμμές τα ανδρικά μαλλιά είναι ανθεκτικότερα από τα γυναικεία, η συχνή χρήση του δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την τρίχα αλλά το πολύ καλό λούσιμο επιβάλλεται στο τέλος κάθε ημέρας.

Κερί

Το κερί παρέχει λάμψη και κράτημα στα ανδρικά μαλλιά. Οι διαβαθμίσεις του κρατήματος είναι πολλές ξεκινώντας από ελάχιστο ως και πολύ δυνατό. Είναι το τέλειο προϊόν για μαλλιά μεσαίου μήκους ή για χρήση σε μακριές φράντζες καθώς κρατάει τα μαλλιά χωρίς να φαίνεται πως φοράς κάτι. Είναι πιο ελαφρύ σαν προϊόν από το ζελέ γιʼ αυτό μπορείς να το αφήσεις στα μαλλιά σου χωρίς να λουστείς για μια ημέρα. Μάλιστα, αν το κάνεις αυτό, θα δεις πως φορμάρονται ακόμη καλύτερα.

Η πάστα διαμόρφωσης

Είναι ένα προϊόν για κράτημα και υφή. Αποτελεί την ιδανική λύση για τα περίτεχνα χτενίσματα με διαφορετικά μήκη καθώς μπορεί να τονίσει την κάθε τούφα ξεχωριστά. Όπως και με το κερί, διατίθενται πάστες διαμόρφωσης για δυνατό κράτημα στα ανδρικά μαλλιά ή για ελαφρύ. 

Πούδρα μαλλιών

Ρίξτε λίγο από την σκόνη στα μαλλιά σας και χαρίστε τους διάρκεια με όγκο για ματ ή φυσικό αποτέλεσμα.

 

***Με κάθε επίσκεψη ή αγορά προϊόντων στο κομμωτήριό μας, λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Μαΐου για την συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας***