Η περιποίηση των μαλλιών των ανδρών απλοποιείται!

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Οι άνδρες είναι πρακτικοί εκ φύσεως. Τους αρέσει να χρησιμοποιούν το αφρόλουτρο με την έντονη μυρωδιά για όλα, ακόμα και για τα μαλλιά τους. Είναι η εύκολη λύση.

Κατά τη γνώμη μας όμως, δεν είναι καλή ιδέα. Στην πραγματικότητα, τα μαλλιά των ανδρών είναι απαιτητικά και χρειάζονται προσεκτική και σωστή περιποίηση. Τα αφρόλουτρα συχνά περιέχουν καθαριστικά που ξηραίνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Γι' αυτό, οι άνδρες θα πρέπει να αναζητούν το κατάλληλο σαμπουάν για το είδος των μαλλιών τους. Για τα λεπτά μαλλιά, καλό θα ήταν ένα σαμπουάν που δίνει όγκο, ενώ ένα πλούσιο σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά έχει καλύτερα αποτελέσματα στα σπαστά μαλλιά με χοντρή τρίχα. Ένα σαμπουάν για κανονικά μαλλιά είναι το καταλληλότερο για καθημερινό λούσιμο. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά των ανδρών την απαραίτητη λάμψη, δε θα τα βαρύνει και δε θα επηρεάσει το δέρμα της κεφαλής.

Τέλος ένα καλό gel μαλλιών χωρίς οινόπνευμα ή ένας πηλός ή μια πούδρα μαλλιών (για πιο ματ αποτέλεσμα), θα τους δώσει ένα όμορφο styling λίγο πριν την έξοδο.