Αντιμετωπίστε τον στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά σας

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Το πρόβλημα που συχνά αντιμετωπίζουμε αυτήν την εποχή στα μαλλιά μας είναι ο στατικός ηλεκτρισμός. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας βοηθήσει μια κατάλληλη ποσότητα προϊόντων styling και μιας βούρτσας μαλλιών, η οποία πρέπει να έχει καλή ποιότητα και φυσικές τρίχες και η βάση της να είναι από λάστιχο χάρη στο οποίο αντιμετωπίζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πολλές φορές οφείλεται στο ότι φοράμε κασκόλ ή ρούχα από συνθετικά υλικά.

Για να δώσετε ξανά φόρμα στο κούρεμά σας, περάστε με βρεγμένα χέρια τα μαλλιά ή με ένα ειδικό λαδάκι (moroccanoil) για να ενεργοποιήσετε την δράση των προϊόντων styling που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει.

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση των σπασμένων ακρών και της ψαλίδας, επισκεφθείτε μια φορά τον μήνα το κομμωτήριο για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας.

Η αποτελεσματική φροντίδα των μαλλιών σας, συμπεριλαμβάνει και την σωστή διατροφή και τη κατανάλωση το λιγότερο 2 λίτρων νερού την ημέρα.

Τέλος, να είστε πολύ προσεκτικοί με τα μαλλιά σας μετά το ντους και να αποφεύγετε να τα στεγνώνετε με την πετσέτα επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην δομή της τρίχας.