Χρώμα Μαλλιών: Τάσεις 2013

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος

Ποιες είναι οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών το 2013; Αν θέλεις να κάνεις αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και ψάχνεις την μόδα στα μαλλιά για την επόμενη σεζόν, τότε τα παρακάτω σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν!

Αν το χαρακτηρίσουμε με μια λέξη, το trend στα μαλλιά είναι το Πολυδιάστατο χρώμα!

Το πολυδιάστατο χρώμα στα μαλλιά δεν σημαίνει οι κλασσικές ανταύγειες, αλλά ένα παιχνίδι με τα χρώματα στα μαλλιά ώστε να δημιουργηθούν αντιθέσεις, βάθος στα χρώματα, λάμψεις αλλά και ιδιαίτεροι συνδυασμοί που θα δώσουν μοναδικότητα και χαρακτήρα στο βασικό χρώμα της βάσης σου.

Αφού επιλέξεις το βασικό χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει, μπορείς να παίξεις βάφοντας μόνο τις άκρες των μαλλιών σου, την φράντζα σου, να δώσεις χρωματικές πινελιές σε όλα τα μαλλιά σου.

Ανάλογα με το αν θες να κάνεις ένα ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων ή όχι, μπορείς να διαλέξεις τα χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σου.

Για πιο ήσυχο πολυδιάστατο χρώμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τόνους της ίδιας απόχρωσης απλά για να δώσεις διάσταση στο χρώμα που ήδη έχεις.

Αν παρόλα αυτά προτιμάς την μονοχρωμία στα μαλλιά τότε δεν έχεις περιορισμούς! Διάλεξε το χρώμα που σου πηγαίνει και μπορείς να υποστηρίξεις!