Συμβουλές για λεπτά μαλλιά

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Γράφει ο Δήμος Ίντος 

Tα λεπτά μαλλιά είναι συνήθως και λίγα, με αποτέλεσμα όταν απορροφούν το σμήγμα, να λαδώνουν πιο γρήγορα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τύπο. Το καθημερινό λούσιμο είναι απαγορευτικό για την ενυδάτωση της επιδερμίδας του κεφαλιού και της τρίχας, έστω και αν το λούσιμο σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά σας για λίγες ώρες έχουν επιπλέον όγκο.

Θα τους ταίριαζε ένα κοντό κούρεμα ή ένα καρέ με μήκος ως τους ώμους. Αν πάλι δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα μακριά σας μαλλιά προτιμήστε ένα κούρεμα με φιλάρισμα και μύτες και όχι ένα ενιαίο μήκος.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν για όγκο αφού χάρη στην ελαφριά του σύνθεση δεν θα βαραίνει τα μαλλιά ενώ παράλληλα θα τα αφήσει απαλά και ευκολοχτένιστα. Όσον αφορά το styling, η επιλογή σας είναι μονόδρομος αφού ο αφρός ή το σπρέι για όγκο είναι τα δύο προϊόντα τα οποία δεν πρέπει να ξεχάσετε.

Τέλος μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για βαφή και μερικές νέες ανταύγειες μπορούν να ωφελήσουν τα μαλλιά σας, αφού το χρώμα δίνει σώμα στα μαλλιά, αλλά και την αίσθηση ότι έχουν περισσότερο όγκο.