Χρωματικές αποχρώσεις για το καλοκαίρι

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Dimos hair expert

Ροκ ξανθό

Πριν από μερικά χρόνια το ξανθό που ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με τις σκούρες ρίζες θεωρούταν κακόγουστο. Από τη στιγμή όμως που το υιοθέτησαν οι διάσημοι έχει πλέον καθιερωθεί. Είναι ιδανικό για κάθε βάση, αφήνοντας πιο σκούρα τη ρίζα και ξανθαίνοντας μήκη και άκρες. Για να τα βοηθήσεις χρησιμοποίησε μάσκα ειδικά για ξανθά μαλλιά που βοηθά να παραμείνει το χρώμα αναλλοίωτο, καθώς κι ένα λάδι για περισσότερη θρέψη.

Πλατινέ

Το διαχρονικό look επιστρέφει δριμύτερο και προσαρμοσμένο στη σημερινή εποχή. Για να τα βοηθήσεις, συνδύασε μια ανοιχτή βάση με πολλές ακόμη πιο ανοιχτές ανταύγειες για ένα γλυκό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθη βάση. Το κριτήριο θα πρέπει να είναι τα φρύδια, όπου αν είναι σκούρα μην το επιχειρήσεις. Για να τα βοηθήσεις δοκίμασε ένα σαμπουάν για λάμψη. Σε κάθε περίπτωση, προτίμησε προϊόντα με απαλή σύνθεση, που αφήνουν τα μαλλιά πιο μαλακά και ενυδατωμένα.

Σαντρέ

Η ψυχρή αυτή απόχρωση είναι η τελευταία τάση της μόδας στα μαλλιά. Χαρίζει κομψό αποτέλεσμα και είναι το μόνο χρώμα, όπου δεν φαίνονται οι γκρίζες τρίχες. Ιδανικό για όσες είναι φυσικές ξανθέ ή έχουν καστανή σαντρέ βάση. Προτίμησέ το αν έχει λαμπερή επιδερμίδα, γιατί συνήθως κάνει το πρόσωπο πιο χλομό και άτονο. Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν προστασίας του χρώματος, αλλά κι ένα λάδι για λάμψη είναι απαραίτητα, εάν θέλεις να διατηρηθεί ζωντανό το χρώμα σου.