Όμορφες στο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - HAIR STYLES

 Γράφει ο Δήμος Ίντος, Dimos Hair Expert

Οι γυναίκες την βραδιά των Χριστουγέννων, επιθυμούν να είναι λαμπερές και εντυπωσιακές.

Ανάλογα με τον τύπο σας και το μάκρος των μαλλιών σας, επιλέξτε  ένα από τα παρακάτω χτενίσματα κι αναδείξτε το στυλ σας.

 

Αλογοουρά (Ponytail)

Αρχικά εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά ένα σπρέι ή ειδική κρέμα για ίσιωμα, που προστατεύει την τρίχα. Έπειτα χρησιμοποιώντας πιστολάκι για τα μαλλιά και μια στρογγυλή βούρτσα ή ισιωτική πρέσα, ισιώστε τούφα τούφα τα μαλλιά σας.

Μόλις τελειώσετε, χτενίστε με μια πλατιά βούρτσα όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω, πιάνοντάς τα σε αλογοουρά, με ένα λαστιχάκι. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μαλλιών.

Χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα περιποίησης και λάμψης, τιθασεύστε τις φύτρες που πετάνε. Ψεκάστε με λακ σε όλα τα μαλλιά για περισσότερη λάμψη και μεγαλύτερο κράτημα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μασιά για μπούκλες και να κάνετε ανάλαφρους κυματισμούς στις τούφες τις αλογοουράς σας.

 

Χαλαρό Σινιόν

Χρησιμοποιείστε μια μασιά για μπούκλες και γυρίστε τούφα τούφα τα μαλλιά σας προς τα μέσα. Στη συνέχεια, με τα δάχτυλά σας, ανοίξτε τα, δημιουργώντας ένα ανάλαφρο ρομαντικό look.

Πιάστε τούφες τούφες με τσιμπιδάκια προς τα πίσω, αφήνοντας μικρές τουφίτσες να πέφτουν ατημέλητες.

Ολοκληρώστε με ένα σπρέι λάμψης.

 

Επιστροφή στα ’60s

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά μια μικρή ποσότητα αφρού για λάμψη και κράτημα. Με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι μαλλιών φορμάρετε τα μαλλιά σας, δίνοντάς τους μια κλίση προς τα έξω.

Συνεχίστε, κρεπάροντας τις μπροστινές και πλαϊνές τούφες με μια ψιλή χτένα. Χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια πιάστε τες προς τα πίσω.

Διατηρείστε τον όγκο του χτενίσματος. Τελειώνοντας ψεκάστε με μια λακ για όγκο, λάμψη και μεγάλη διάρκεια.