Τώρα υπάρχει αντηλιακό για τα μάτια σας!

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ

 Γράφει η Δημοπούλου Πολυτίμη

Όλοι ξέρουμε ότι τα μάτια μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και ότι οι ακτίνες UVA -UVB μπορούν να βλάψουν και να προκαλέσουν ασθένειες που θα απειλήσουν την όραση μας!

Το δέρμα μας γύρω από τα μάτια είναι κι αυτό ιδιαίτερα ευαίσθητο και η προστασία από τις βλαβερές συνέπειες  της ακτινοβολίας πρέπει να είναι κύριο μέλημα μας!

Η Εssilor παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την καινοτομία στον κλάδο των οφθαλμικών φακών, παρουσιάζει τον νέο δείκτη που προστίθεται στη φροντίδα της υγείας, και μπορείτε πλέον να είστε βέβαιοι ότι οι οφθαλμικοί σας φακοί διασφαλίζουν τα υψηλοτέρα επίπεδα προστασίας UV.

Ο δείκτης E-SPF (Eye-Sun Protection Factor) υποδεικνύει τον βαθμό συνολικής προστασίας που παρέχουν οι οφθαλμικοί σας φακοί στα μάτια και στην ευαίσθητη περιοχή γύρω τους. Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης Ε-SPF, τόσο καλύτερος είναι ο βαθμός προστασίας!

Ενημερωθείτε από πιστοποιημένους οπτικούς συνεργάτες της Essilor για τον νέο δείκτη E-SPF και αναρωτηθείτε: "Τα δικά μου γυαλιά τι δείκτη προστασίας έχουν;"


Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοπούλου Πολυτίμη
Τηλ. 2331074106