Orange on my eyes!

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 

Επιμέλεια Μελισσάνθη-Θεοδώρα Τροχοπούλου

Αυτή τη σεζόν η βιταμίνη C θα είναι όλη στα μάτια μας! Το πορτοκαλί και οι αποχρώσεις του έκαναν δυναμική εμφάνιση σε πασαρέλες και καταλόγους. Οι σχεδιαστές το λάτρεψαν στην κυριολεξία!

Το πορτοκαλί χρώμα και οι αποχρώσεις του έρχονται ως μια πινελιά χρώματος στο γκρίζο της εποχής αλλά και των outfit μας. Btw το συγκεκριμένο χρώμα στα μάτια θα δείχνει φοβερό με ένα total grey outfit!

Πως θα το φορέσετε: Αν έχετε καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά επιλέξτε ανοιχτότερους τόνους του χρώματος, όπως αυτές τις matte Eye Shadows, Terracota.

Αν τα μαλλιά και η επιδερμίδα σας κινούνται σε σκουρότερους τόνους, προτιμήστε πιο σκούρους τόνους του πορτοκαλί, όπως αυτή η FrostedEyeShadowή ακόμη και μπορντό-καφέ, όπως αυτή η  eye shadow dust.


TIP: Με το συγκεκριμένο look τα έντονα χείλη καλό είναι να αποφεύγονται. Ειδικά σε τόνους του κόκκινου ή πορτοκαλί. Μετά μάλλον με πορτοκάλι τις απόκριες θα μοιάζετε και όχι με fashionista!! Τα nude η απαλά ροζ χείλη είναι η καλύτερη επιλογή.

Φροντίστε επίσης οι χρωματισμοί να είναι προς το καφέ ή προς το μπορντό, όχι το κίτρινο. Το look του ίκτερου δεν θα σας αρέσει και πολύ!

Ένα χαρούμενο χρώμα, τέλειο για τώρα που ο καιρός είναι γκρίζος, για δώσουμε ένα boost και μια νότα αισιοδοξίας στη μέρα αλλά και στο πρόσωπο μας!

 

 Dark Lips for Fall

Όπως κάθε χειμώνα έτσι και φέτος θα «φορεθούν» πολύ τα σκούρα χείλη.
Οι σχεδιαστές τα αγάπησαν και τα χρησιμοποίησαν στα shows τους κατά κόρον.
Το χρώμα του κόκκινου κρασιού «περπάτησε» πολύ!

Δοκίμασε το και εσύ με τα Crème Lipsticks (Curant) και Ultimate Lipsicks. Το σκούρο και μυστηριώδες μοβ θα γίνει ένας πολύ καλός σας φίλος, εάν είστε λίγο τολμηρές, με το Crème Lipsticks.
Εμπνευσμένο από sexy vampires και μάγισσες ή απλά Femme fatales σίγουρα θα σε ακολουθήσει στις βραδινές σου εμφανίσεις.
Προσοχή! Όσον αφορά στο μακιγιάζ των ματιών, keep it simple… Προτίμησε μια σκιά σε φυσικούς (μπεζ, καφέ) τόνους ή μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.

 

Κάθε Σάββατο μακιγιάζ με τα tips του μήνα Δεκέμβρη μόνο στα 15 ευρώ!

 

Πηγή: www.fashionfreaks.gr 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Ινστιτούτο Αισθητικής "Ελιξήριο"
Μελισσάνθη - Θεοδώρα Τροχοπούλου
Τηλ. 2331021019
www.pliroforiodotis.gr/elixirio