Το φαινόμενο της κυτταρικής γήρανσης

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

 Γράφει η Μελισσάνθη-Θεοδώρα Τροχοπούλου, Αισθητικός

Κ

αθημερινά ο καθένας από εμάς έρχεται αντιμέτωπος με τη διαδικασία της γήρανσης. Όλοι οι άνθρωποι, λιγότερο ή περισσότερο, προσπαθούν να σταματήσουν ή απλά να καθυστερήσουν τη διαδικασία της γήρανσης. Τι σημαίνει όμως γήρανση?

Η πιο κατανοητή και απλή ερμηνεία είναι οι αλλαγές που προκαλούνται στα κύτταρα από την πάροδο του χρόνου. Το φθινόπωρο αποτελεί την πιο ιδανική εποχή για να δώσουμε στο δέρμα μας την απαραίτητη υγρασία και θρέψη. Αυτές οι μεταβατικές περίοδοι από το καλοκαίρι στο χειμώνα έχουν τις επιδράσεις τους στο δέρμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ (Green Peel)

Με την θεραπεία Green Peel ? φυτικό peeling?μια μίξη από καθαρά φυτικά συστατικά η οποία βοηθάει το δέρμα να αποκτήσει μια νέα και φρέσκια όψη. «Η ομορφιά σε αρμονία με την φύση» είναι η φιλοσοφία πίσω από την μοναδική αυτή θεραπεία απολέπισης. Η αυθεντική μέθοδος της Dr.Med Christine Schrammek ? Drusio χαρακτηρίζεται από καθαρά βιολογικά συστατικά και από την μεγάλη ποικιλία των δερματικών προβλημάτων που μπορεί να λύσει. Ξεκινώντας από την θεραπεία για λιπαρά δέρματα καλύπτει τα πάντα φτάνοντας ως και τις αντιγηραντικές αγωγές. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα απολέπισης : 1) Green deep phytopeel ?βαθύ φυτικό peeling , 2) Green energy peel ? μετρίου βάθους φυτικό peeling και 3) Herbal vital treatment ? θεραπεία με βότανα χωρίς απολέπιση.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ GREEN PEEL

Η ιδιαιτερότητα του GREEN PEEL δεν συνίσταται μόνον στην απόλυτη φυσικότητα του προϊόντος αλλά και στις άμεσες θεραπευτικές του ικανότητες .Έχοντας την δυνατότητα η θεραπεία βαθιάς απολέπισης με βότανα να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται χωρίς καμία πιθανή παρενέργεια η δυσανεξία το καθιστούν μοναδικό στο χώρο της κοσμετολογίας. Καθαρά φυτικά συστατικά δουλεύουν σε συνεργασία με το δέρμα σας ,για την ανάπλαση του. Το ειδικό μείγμα GREEN-PEEL εφαρμόζετε με ειδική μάλαξη στο δέρμα από έναν καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία αισθητικό. Χωρίς γάντια αποδεικνύοντας έτσι την ασφάλεια του προϊόντος. Η μορφή της μάλαξης και ο χρόνος τριβής εξαρτάται από την κάθε θεραπεία και πόσο βαθιά πρέπει να είναι η απολέπιση για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Εάν το μείγμα απλά τοποθετηθεί στο δέμα δεν έχουμε καμία απολύτως απολέπιση αποδεικνύοντας την αυθεντικότητα της μοναδικότητας και φυσικότητας του προϊόντος.