Ινστιτούτο Αισθητικής Charm: Προσφορά Απριλίου

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

 

Της Ρωξάνης Σιούλα, Αισθητικός

Γιατί να κάνω laser αποτρίχωση μπικίνι;

Η αποτρίχωση μπικίνι αποτελεί πονοκέφαλο για τις περισσότερες γυναίκες ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού. Η περιοχή του μπικίνι χαρακτηρίζεται από πολύ ευαίσθητο δέρμα, γεγονός που ευνοεί την δημιουργία θυλακίτιδων και ερεθισμών. Οι συμβατικές μέθοδοι αποτρίχωσης όπως το ξυράφι, οι κρέμες, οι ξυριστικές μηχανές και το κερί, δύναται να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως μικρές πληγές και θυλακίτιδα, ενώ οι τρίχες επανεμφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. 


Πως λειτουργεί η laser αποτρίχωση μπικίνι;

Η laser αποτρίχωση μπικίνι βασίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας από τη δέσμη φωτός του laser από την τρίχα, με συνέπεια την καταστροφή της. Το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής παραμένει ανέπαφο, καθώς το laser δρα μόνο πάνω στην τρίχα χωρίς να επηρεάζει τον ιστό του δέρματος. Με αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης μπικίνι αποφεύγονται οι θυλακίτιδες, οι ερεθισμοί και τα εγκαύματα , ενώ το δέρμα παραμένει λείο χωρίς σημάδια.

charmΣτο Ινστιτούτο Αισθητικής Charm για τον μήνα Απρίλιο μπορείς να έχεις  LASER αποτρίχωση brazilian-μπικίνι από 60 στα 29 ευρώ. Η προσφορά παραμένει ίδια καθ'όλη την διάρκεια των συνεδριών. 

 

Ινστιτούτο Αισθητικής Charm

Ρωξάνη Σιούλα

Τηλ: 2332024111

www.pliroforiodotis.gr/charm