ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Επιμέλεια η ομάδα του Cook-Shop Βέροιας
Υλικά
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ενώνουμε τα δύο κρέατα και αμέσως μετά προσθέτουμε το φιστίκι, το κρεμμύδι, το αυγό, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. Τα ζυμώνουμε με το χέρι μας πολύ καλά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα βάζουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά για να σφίξει το μίγμα.
Πλάθουμε μικρά κεμπάπ (10-15 εκ) και ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 8 -10 λεπτά την κάθε πλευρά. Μπορούμε να ψήσουμε και στο γκρίλ του φούρνου. Σερβίρουμε ζεστά με ψητές ντομάτες και γιαούρτι.
Πηγή: Μυρσίνη Λαμπράκη