Δημιουργία στην κουζίνα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

 Η τάση των τελευταίων χρόνων είναι σαφώς η επιστροφή στο σπίτι και την κουζίνα. Όλο και περισσότερες νέες εκπομπές, αφιερωμένες στη μαγειρική, αντικατοπτρίζουν την τάση της εποχής, που είναι να δοκιμάζουν όλοι το ταλέντο τους στην κουζίνα, δημιουργώντας πρωτότυπες συνταγές.

Το κατάστημα Cook-Shop Βέροιας σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μαζί του τα άδυτα της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων του (πάνω από 2.500 είδη) καλύπτει ένα σύγχρονο νοικοκυριό για ερασιτέχνες ή έμπειρους σεφ. Προϊόντα ιδανικά όχι μόνο για δώρα αλλά για καθημερινή προσωπική χρήση, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές.

Το κατάστημα Cook-Shop Βέροιας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε  μαγειρικά σκεύη, εξειδικευμένα εργαλεία κουζίνας, αλλά και είδη ζαχαροπλαστικής. Η συλλογή αποτελείται από κατσαρόλες, χύτρες ταχύτητας, τηγάνια, γκριλιέρες, barbeque, εργαλεία προπαρασκευής, σκεύη ζαχαροπλαστικής, σκεύη παρουσίασης των δημιουργιών σας, όλα διαλεγμένα από επώνυμες εταιρείες.

Το Cook-Shop Βέροιας  θα σας κρατά ενήμερους με πρωτότυπες συνταγές, χρήσιμες συμβουλές και tips για τον κόσμο της κουζίνας.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Χατζόγλου Δέσποινα - Καρυωτάκης Μηνάς
Προφήτου Ηλία 15, Βέροια
Τηλ.: 2331100911