Γνωρίστε την Μεσοθεραπεία (Μέρος Α’)

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

  

Γράφει η Αντιγόνη Χαραλαμπίδου, Αισθητικός

Η μεσοθεραπεία χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελάχιστα παρεμβατικές αισθητικές τεχνικές, στην οποία τα προϊόντα εισέρχονται απευθείας στην βασική στοιβάδα του δέρματος και παρακάμπτουν τις χειρουργικές τεχνικές. Είναι η μέθοδος έγχυσης μικρών ποσοτήτων διαφόρων υλικών, στα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω, σε βάθος 1 έως 2 χιλιοστά στο δέρμα ανώδυνα και ακίνδυνα.

Τα πολύτιμα συστατικά που η επιδερμίδα ως προστατευτικός μηχανισμός δεν επιτρέπει να εισχωρήσουν μέσω επάλειψης, μεταφέρονται με την μεσοθεραπεία απευθείας στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να δώσουμε στο δέρμα τα συστατικά τα οποία μετά την ηλικία των 25 σταματάει να παράγει.

Η εφαρμογή γίνεται με την βοήθεια μιας συσκευής (mesopistol) στην οποία ρυθμίζονται το επιθυμητό βάθος και η ταχύτητα. Δεν ματώνει και δεν πονάει επειδή εισχωρούμε επιδερμικά. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητες σας. Άλλωστε διεισδύσεις σε μεγαλύτερο βάθος είναι ανώφελες διότι τότε τα συστατικά απορροφώνται σε μεγάλο βαθμό από τον οργανισμό και δεν επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε μακροπρόθεσμα διότι λειτουργεί θεραπευτικά, προληπτικά και αθροιστικά.

- Παρατηρούμε επαναφορά της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος, λείανση των μικρών ρυτίδων και πάχυνση της επιδερμίδας σε όλο το πρόσωπο (ακόμα και στην περιοχή των ματιών) σε λαιμό και ντεκολτέ.

- Αποτρέπει την εμφάνιση μελλοντικών γεροντικών ή ορμονικών κηλίδων.

Βέβαια δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο, τα αποτελέσματα σε κάποια δέρματα είναι εμφανή μετά το τέλος των εφαρμογών. Δεν καταπολεμά βαθιές ρυτίδες, μπορεί όμως να επιμηκύνει χρονικά το αποτέλεσμα των εμφυτευμάτων, αν υπάρχουν, και να τα διατηρήσει έως και σε διπλάσιο χρόνο από τον προβλεπόμενο.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αντιγόνη Χαραλαμπίδου

Τηλ. 2331022531

www.pliroforiodotis.gr/haralabidou