Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΟΡΕΣ

mitropolitis agia kiriakiAπό την Μητρόπολη γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του Μητροπολίτη για τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με αυτό:

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βεροίας, ενώ στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στο Πλατύ.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο, ενώ το απόγευμα στις 7 θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα χοροστατήσει στον εσπερινό της αγρυπνίας για την εορτή της Μεταμορφώσεως στην ομώνυμη πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μουτσιάλης.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου, εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, το πρωί θα λειτουργήσει στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ναούσης, ενώ στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιανοβεργίου.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, εορτή του Αγίου Νικάνορος, το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς Μελίκης, ενώ στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Πολυδένδρι Βεργίνας, ενώ στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επισκοπής Αντιγονιδών.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Βρυσάκι Αλεξανδρείας.

Την Κυριακή 11 Αυγούστου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καστανιάς Περιχώρων Βεροίας, ενώ στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σελίου.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό και την Ιερά Παράκληση της Παναγίας στον Ιδρυματικό Ναό Παναγίας Σουμελά.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό, στην Ιερά Παράκληση και στην ακολουθία των Εγκωμίων της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης.