Κίνδυνος από μηχανάκια ψητοπωλείου

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΟ

mixanakia

Πριν απο περίπου 20 ημέρες συνέβη το εξής γεγονός για το οποίο έχω και 5 μάρτυρες. 3 ζευγάρια, μαζί με τα παιδιά μας, συναντηθήκαμε τυχαία μπροστά απο το ξενοδοχείο ΕΛΗΑ όπου σταματήσαμε και μιλούσαμε περι ανέμων και υδάτων. Ήμασταν επάνω στο πεζοδρόμιο και τα παιδιά μας τρέχανε τριγύρω μας. Ξαφνικά περνά δίπλα μου ένα μηχανάκι delivery απο το ψητοπωλείο του κ. Πράπα με μεγάλη ταχύτητα και με κατεύθυνση απο το ξενοδοχείο ΕΛΗΑ προς το ψητοπωλείο. Η κόρη μου, 6 ετών, η οποία χόρευε ανέμελη δίπλα μας πρόλαβε για κλάσμα του δευτερολέπτου και ενστικτωδώς τραβήχτηκε και δεν την χτύπησε το μηχανάκι που περνούσε ξυστά μας. Ακόμη και ο οδηγός τα έχασε και κόντεψε να χάσει την ισορροπία του. Η αντίδρασή μου, όταν συνηδειτοποίησα τι θα είχε συμβεί αν ο Θεός δεν την προφύλαγε, ήταν να βρίσω τον οδηγό ο οποίος ξαφνιασμένος ζήτησε συγνώμη. Ζήτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος, του είπα το γεγονός και του είπα πως αν ξαναδώ μηχανάκι του καταστήματος του να κινείται στο πεζοδρόμιο θα στείλω την τροχαία.

Λόγω δουλειάς δεν ξανασχολήθηκα μέχρι εχθές. Οφείλει να σέβεται τόσο τους πελάτες του, όσο και τους υπολοίπους περαστικούς. Γιατί δεν βάζει τα μηχανάκια μέχρι μέσα στο μαγαζί του, να φορτώνουν τις παραγγελίες κατευθείαν από το ταμείο; Όλα αυτά όταν 5 μέτρα πιο πάνω από το κατάστημά του υπάρχει ειδική εσοχή στο πεζοδρόμιο για οχήματα τροφοδοσίας!

Δημοσιοποιώ το βίντεο (http://youtu.be/L2HIGyZCcPE) με την ελπίδα ότι θα συνετιστεί ο κ Πράπας και θα απαγορεύσει τα μηχανάκια του στο να κινούνται στο πεζοδρόμιο και θα κλείσει η υπόθεση εδώ. Σε αντίθετη περίπτωση θα απευθυνθώ με ανάλογη καταγγελία, στις αρμόδιες αρχές (Δήμος, Αστυνομία, Εισαγγελία).

Ευχαριστώ

Γιάννης Αντωνιάδης