Βέροια: Έτοιμοι οι χορευτές-τριες για τις δύο παραστάσεις στις 30 & 31 Μαίου, στο Χώρο Τεχνών

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΧΟΡΟΣ

xoros ver

Η Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας σας προσκαλεί στην παράσταση «Βραδιές Χορού 2014» την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, ώρα 8.30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών.

Θα παρουσιαστούν χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου χορού σε χορογραφίες των καθηγητριών Μαυρέτας Λενικάκη και Έλσας Σίσκου, Λάτιν χορών (σάλσα, τσα – τσα – τσα, αργεντίνικο τάνγκο, ρούμπα κ.ά.) της καθηγήτριας Ευγενίας Κοτανίδου-Μπενάκη, και χιπ χοπ του καθηγητή Γιώργου Μπόλματη.

Χθες Τετάρτη απο νωρίς το απόγευμα μαζεύτηκε όλη η ομάδα χορού προκειμένου να γίνει φωτογράφιση απο επαγγελματία φωτογράφο της πόλης. Οι κοπέλες στα καμαρίνια έκαναν το κατάλληλο μακιγιάζ για να συνδυάζεται με τα πολλά φώτα που θα έχει η σκηνή της παράστασης. Επίσης φρόντισαν για το χτένισμα των μαλλιών τους σε επιλεγμένες κομμώτριες και κομμωτές στην πόλη.

Με την ευκαιρία αυτή , να ευχαριστήσουμε όλοι οι μαθητές τον κομμωτή Λευτέρη Ιορδανόπουλο για την προσφορά που έκανε για το χτένισμα και το μακιγιάζ για τις κοπέλες του χορού . Όπως επίσης να ευχαριστήσουμε την Δις Βάσια Κακκαβά για την επιμέλεια του μακιγιάζ σε 2 απο τις κοπέλες χορού.

Η φωτογράφηση ξεκίνησε αργότερα το απόγευμα και υπο το φώς των φλας πήραν τις θέσεις τους επι της σκηνής ώστε η φωτογράφος να αποθανατίσει με το φακό της φωτογραφικής της μηχανής κάποιες απο τις πόζες που θα κάνουν στις 2 παραστάσεις.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαίου , στο Χώρο Τεχνών . Ώρα έναρξης των παραστάσεων 20:30 . Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Οι μαθητές όλων των τμημάτων χορού ( Σύγχρονο , Μπαλέτο , Οριεντάλ , Λάτιν κ.α ) καλούν όλο το κόσμο της Βέροιας να παρακολουθήσει 13 συνολικά χορογραφίες και να περάσει 2 όμορφες βραδιές χορού.