Νέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

oav 33

Με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα και σημαντικές επιτυχίες συνεχίζουν να αγωνίζονται και το 2014 οι αθλήτριες του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤ/ΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ.

Ακάθεκτες πλέον και σε Πανελλαδικό επίπεδο δεν συμβιβάζονται με επιτυχίες μόνο σε Ενωσιακά Πρωταθλήματα τένις , αλλά με δυνατές παρουσίες και στο κυρίως ταμπλό των Πανελλαδικών Πρωταθλημάτων, στοχεύουν ψηλά και ανταγωνίζονται δυναμικά  αθλήτριες που βρίσκονται σε υψηλό βαθμολογικό Πανελλαδικό επίπεδο.

Έχοντας πάντα σαν στόχο και σκοπό το «ευ αγωνίζεσθαι», έφθασαν η μεν Παυλίδου στην οκτάδα και η Αλεξοπούλου στη δεκαεξάδα στα Πανελλαδικά πρωταθλήματα που αγωνίσθηκαν στη Νάουσα και Ιωάννινα.

Το Σ/Κ 24 και 24 Μαϊου 2014 πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το 2ο Ενωσιακό βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Ε3 με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και της Γ΄Ένωσης σωματείων Αντ/ρισης Κ.Δ. Μακεδονίας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ και στις Σαραντόβρυσες με πολύ καλό καιρό και άψογη διοργάνωση από τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤ/ΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η συμμετοχή των αθλητών/τριων άγγιξε σχεδόν τους εκατό και αγωνίσθηκαν για τις κατηγορίες ΑΚ 12,14και16 ετών.

oav 34

Από τον  Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας συμμετείχαν εκτός από την Αλεξοπούλου Ιωάννα και Παυλίδου Θένια, ο ΚΥΡΜΙΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και  ΓΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, στην κατηγορία κάτω των 12 ετών με πολύ καλές εμφανίσεις και δυνατότητες που θα φανούν στο μέλλον, αν συνεχίσουν με την ίδια συνέπεια τις προπονήσεις τους.

Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών, ο τελικός εξελίχθηκε σε εσωτερική υπόθεση.

Η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Νο2 του ταμπλό των κοριτσιών  και κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της όπως αυτό της ταιριάζει, χωρίς λάθη και με αυτοπεποίθηση, νίκησε την ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ Νο1 του ταμπλό,  η οποία επίσης με τις δυνατότητες και τα αποτελέσματα , που φέτος δικαιώνουν την προσπάθεια που κάνει καθημερινά , έχει επιτύχει μια αξιόλογη υψηλή πανελλαδική κατάταξη.

Με αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες , ανέβηκε  αυτή τη φορά στο βάθρο η Αλεξοπούλου Ιωάννα κατακτώντας την 1η θέση, με 2η θέση για την Παυλίδου Θένια.

oav 35

Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16ετών η Μυλωνά Νίνα αγωνίσθηκε στη Νάουσα στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα 2Ε2 με καλή παρουσία και πολλές δυνατότητες.

Στυλοβάτης όλων, η ακούραστη προπονήτρια του Ομίλου Παλαιστή Ντέπη, δήλωσε ικανοποιημένη και σίγουρη για τις δυνατότητες των αθλητών/τριών της, όπως και της αθλήτριάς της από τον Ν.Ο.Ν.Α.Μ  Γανίτη Ζωή η  οποία κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια κάτω των 12 ετών και 2η θέση στο Πανελλαδικό των Ιωαννίνων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/τριες , την προπονήτρια αλλά και τους γονείς και μέλη του Ομίλου που στηρίζουν κάθε προσπάθεια.