Ευχαριστήρια επιστολή Νίκης Καρατζιούλα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

karatzioula niki

Η πρώτη σε σταυρούς περιφερειακή σύμβουλος του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Ημαθία, Νίκη Καρατζιούλα έκανε την εξής δήλωση: "Φίλες και φίλοι, απευθύνω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τη συμμετοχή σας στην κρίσιμη εκλογική διαδικασία, τη συμμετοχή σας στην μεγαλύτερη γιορτή της δημοκρατίας, ανεξαρτήτως με το πως εκφραστήκατε στην κάλπη, διότι πιστεύω πως η Περιφερειακή Αρχή, ανήκει σε όλους τους πολίτες.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας αναδεικνύοντας την «Αλληλεγγύη» και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, το νικηφόρο συνδυασμό στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η εκλογή μου ως περιφερειακή σύμβουλος, οφείλεται στη δύναμη που μου δώσατε εσείς, με τη ψήφο σας, εκτιμώντας και στηρίζοντας τον έντιμο και αξιοπρεπή προεκλογικό μου αγώνα. Ο κύκλος των προεκλογικών εντάσεων και αντιπαραθέσεων έχει κλείσει.

Οφείλουμε, και θα το πράξουμε τάχιστα, να ασχοληθούμε τώρα με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και τον πολιτών. Πρόθεσή μου είναι, να αγωνιστώ και να διεκδικήσω το καλύτερο για τον τόπο μου. Και αυτό δεν είναι υπόσχεση. Είναι συμβόλαιο. Είναι το λίγότερο που οφείλω σε όλους/ες εσάς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στις πόλεις και στα χωριά της Ημαθίας. Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση, στη νέα πενταετή θητεία της, οφείλει και θα προσφέρει στον τόπο έργα που θα διευκολύνουν την ποιότητα ζωής του κάθενός μας. Και αυτό θα πράξουμε. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας. Με παρεμβάσεις, θέσεις και προτάσεις, θα εργασθώ μαζί με τους συνεργάτες μου για ένα καλύτερο αύριο για εμας και τον τόπο μας".