Ξεκίνησε το 3ο summer cup 8x8

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε χτες Τρίτη 27/05/2014 το τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη μας, το 3ο summer cup 8x8. Το μενού περιελάμβανε τρεις αγώνες με πολλά γκολ, χαμένες ευκαιρίες και φυσικά μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη διάρκεια του τουρνουά. 

Μακεδονομάχοι vs Vrettos Recycling Team: 2-5 

Μία όχι τόσο άνετη νίκη όσο δείχνει το τελικό σκορ πέτυχε η ομάδα από την Αλεξάνδρεια η οποία αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ μόλις στο 8΄ με τον Καραμήτρο καρδιοχτύπησε αρκετές φορές εξαιτίας των πολλών χαμένων ευκαιριών από τους Μακεδονομάχους οι οποίοι ήταν κακοί στη τελική τους προσπάθεια με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και να δεχτούν άλλα τέσσερα γκολ τα 3 από τον Αναστάση Χρήστο (27΄,34΄38΄) και το ένα από τον Κυριάκο Βρεττό (42΄) με ενδιάμεσες μειώσεις στο σκορ από τον Τσότρα στο 35΄ και τον Πέτγαλτζη στο 39΄.

Κτήμα Αλέξανδρος-Ασφαλιστικό Γραφείο Βενιόπουλος vs Τρίγωνο: 6-3

Άνετη επικράτηση για τους νικητές οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την απειρία των πολύ νεαρών αλλά και παράλληλα πολύ ταλαντούχων παιχτών του Τρίγωνο οι οποίο παρά την ήττα τους έδειξαν ότι μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι για τον οποιοδήποτε στη συνέχεια. Η ομάδα Κτήμα Αλέξανδρος Ασφαλιστικό Γραφείο Βενιόπουλος έδειξε από την πρώτη μέρα κιόλας ότι θα είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης καθώς διαθέτει πολλούς αξιόλογους κι έμπειρους παίχτες οι οποίοι έκαναν τη διαφορά σήμερα. Σαμψωνίδης (9΄,47΄), Βαλδήρ (20΄), Σαρηγιαννίδης (25΄), Συμπεθέρης (31΄), Λαμπριανίδης (39΄) οι σκόρερ τω ν νικητών. Μπαξεβάνης Μίμης (34΄) και Ζέκθης (38΄,48΄) οι σκόρερ των ηττημένων.

Μεσογειακοί vs Barok – Γερουσιαστές: 2-6

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας στο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε δύο πολύ σφιχτές ομάδες. Πολλές φάσεις και η μπάλα πάνω κάτω καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τους Γερουσιαστές όμως να εκμεταλλεύονται δύο αμυντικά λάθη και να παίρνουν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου με τον Χαλβατζή (23΄) και Βασιλειάδη (25΄). Στο δεύτερο ημίχρονο οι γερουσιαστές με την μεγάλη συμβολή των «μικρών» Χαλβατζή (34΄), Σερασκιέρη Δ. (40΄,42΄) και Σερασκιέρη Χ. (49΄) κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά. Λιλιόπουλος (34΄) και Δαλίγκαρος (45΄) τα γκολ των Μεσογειακών οι οποίοι παρόλο που το πάλεψαν αρκετά προδόθηκαν από την απουσία του τερματοφύλακα τους. Ένα παιχνίδι που μας προμηνύει ότι στο Γ΄ όμιλο μόνο εύκολο δεν θα ναι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.