Στην Βέροια για δυο χρόνια ο Τζινάρ, τέλος ο Αμαραντίδης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

tzinar

Παίκτης της Βέροιας για δυο χρόνια θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, Τσάβι Τζινάρ, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Ατλέτικο Μπαλεάρες (Γ' Εθνική). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την "Βασίλισσα" και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Κατά τα λοιπά, ο σχεδιασμός συνεχίζεται. Η Βέροια βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου αριστερού χαφ – εξτρέμ Χοακίν Εσπάρθα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Θαμόρα (3η κατηγορία Ισπανίας) και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό (8 ματς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012/13).

Ο Εσπάρθα, όπως και ο Τζινάρ, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Εν τω μεταξύ, πολύ σύντομα, ίσως και αύριο, αναμένεται να κλείσει ο νέος τεχνικός ο οποίος θα είναι Ισπανός. Τέλος, συνέχεια στις αποχωρήσεις έδωσε σήμερα ο αριστερός μπακ Δημήτρης Αμαραντίδης, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με τους Αναστασόπουλο, Τζημογιάννη, Σισοκό, Μπάρμπα, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Τραπ, Κομόλοφ, Γκιγέρμο και Γκονσάλβες. Λογικά θα ακολουθήσουν οι Ζεζίνιο και Σιόντης.