Ο συνδυασμός «Παπαγιάννης Ιωάννης- Δικαίωμα για Νέα Βέροια» σε εκδήλωση πρωτοβουλίας πολιτών για καθαρισμό της Πλατείας Ωρολογίου και του συντριβανιού της

ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

papagiannis sintrivani1

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μεν. Παπαγιάννης συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, στελέχη και φίλους του συνδυασμού «Παπαγιάννης Ιωάννης- Δικαίωμα για Νέα Βέροια» παρευρέθηκε σε πρωτοβουλία πολιτών για καθαρισμό της Πλατείας Ωρολογίου και ειδικότερα του εκεί συντριβανιού. Το συντριβάνι και περιμετρικά η πλατεία καθαρίστηκαν επιμελώς από τους πολλές δεκάδες εθελοντές συμπολίτες μας.

papagiannis sintrivani

Σημειωτέον ότι το συντριβάνι της Πλατείας Ωρολογίου ουδέποτε λειτούργησε κανονικά και ήταν γεμάτο σκουπίδια, ακαθαρσίες, πεταμένες γόπες, πλαστικά ποτήρια, κουτιά κ.λπ., δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα και μια μόνιμη εστία μικροβίων. Ο Γιάννης Παπαγιάννης ευχαρίστησε εγκάρδια τους συμπολίτες που συνέδραμαν στον καθαρισμό της Πλατείας και του συντριβανιού και τόνισε ότι θα ενισχυθούν και θα στηριχτούν προσωπικά και θεσμικά όλες οι προσπάθειες πολιτών και φορέων που βασίζονται στην εθελοντική δράση και ενισχύουν την ποιότητα ζωής στην κοινωνία της Βέροιας.