Παρουσίαση υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας, με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση», Βασίλη Λυκοστράτη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό 'Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη είναι ο Βασίλης Λυκοστράτης. Ας τον γνωρίσουμε:

Ο Βασίλης Λυκοστράτης γεννήθηκε το 1958 στη Σφηκιά Ημαθίας. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Εκπαίδευση ενηλίκων». 

 

Εργάσθηκε:

Από το 1984 έως το 1994 στις κονσερβοποιείες ‘‘OLYMPIAS’’ και Κοινοπραξία ‘‘ΑΛΜΜΕ’’ πρώην “ΑΛΒΕΝΑ” ως Τεχνολόγος Μηχανολόγος.

Από το 1989 έως το 2013 δίδαξε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στον ΟΑΕΔ Βέροιας, στο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας, 2ο, 6ο και 7ο Γυμνάσια Βέροιας, ΤΕΕ- ΕΠΑΛ Βέροιας, ΚΕΚ και ΙΕΚ Βέροιας.

Το 1995 ίδρυσε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ‘’ΚΕΚ-ΓΝΩΣΗ’’ και εργάσθηκε ως Διευθυντής σπουδών και Υπεύθυνος σχεδιασμού, οργάνωσης και εκτέλεσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συγχρηματοδοτούμενα από το Ε.Ε.

Το 2005 ίδρυσε το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνική Δράση:

Συμμετέχει στο σύλλογο πολυτέκνων μίας και ο ίδιος είναι πολύτεκνος - πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων της “Κοινοπραξίας ΕΑΣ ΑΛΒΕΝΑ’’ το χρονικό διάστημα που ήταν εργαζόμενος στην επιχείρηση.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μακεδονίδος την περίοδο 1999 – 2002 και αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Μακεδονίδος την περίοδο 2007 – 2010.

Σήμερα, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας, Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας.

Τέλος έχει μακροχρόνια ενασχόληση και συμμετοχή στα καλλιτεχνικά δρώμενα ως μουσικός.

 

Βασίλης Λυκοστράτης

Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός, Μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση ενηλίκων

Κιν. 6943 961 831

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.