Μαρκούλης: Στο καφενείο «Το Σουέζ» και στον Παιδότοπο «Μικρός Πρίγκιπας»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

Συνεχίζει τις επαφές του με τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Δημότη». Το απόγευμα της Κυριακής συνομίλησε με τους θαμώνες στο καφενείο «Το Σουέζ» επί της οδού Πιερίων αλλά και σε καφετέρια του Προμηθέα και στον Παιδότοπο «Μικρός Πρίγκιπας».

Απλός, οικείος και συγκινητικός ο Αντώνης Μαρκούλης, δεν υποσχέθηκε, δεν έταξε στους δημότες. Τους ζήτησε να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στην υποσχεσιολογία των άλλων συνδυασμών αντιπαρέταξε το ειλικρινές πάθος της ενασχόλησης και της προσπάθειας. Οι κάτοικοι τη οδού Πιερίων προέβαλαν το μεγάλο πρόβλημα της επικινδυνότητας της οδού, που λειτουργεί ουσιαστικά ως οδός ταχείας κυκλοφορίας και ζήτησαν την τοποθέτηση φαναριών για να σταματήσουν οι τραυματισμοί και οι άδικοι  θάνατοι από τα συχνά τροχαία ατυχήματα. Ο κ Μαρκούλης σημείωσε την αδιαφορία τόσο της σημερινής όσο και των προηγούμενων αρχών στο συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοικοι, έθιξαν επίσης το ζήτημα των αγροτικών δρόμων ζητώντας να γίνουν προσπελάσιμοι ενώ σήμερα τους πνίγει η λάσπη.

Ο Αντώνης Μαρκούλης επανέλαβε την πρόθεσή του να προσφέρει στους δημότες μια συνεχή επαφή και διάλογο και τη δυνατότητα της επίλυσης κατά το δυνατόν όλων των προβλημάτων με μια καλή διαχείριση του δήμου. Ζήτησε όμως την εμπιστοσύνη των δημοτών προς τον συνδυασμό και προς το πρόσωπό του και την υπερψήφισή του ώστε δυνατόν να γίνεται κάθε φορά πραγματικότητα.

Σε καφετέρια του Προμηθέα ο Αντώνης Μαρκούλης έκανε κυρίως μια εμφάνιση γνωριμίας του συνδυασμού του ανταλλάσσοντας χειραψία και απόψεις με τους θαμώνες, επιφυλασσόμενος για μία συνάντηση σύντομα.

Στον «Μικρό Πρίγκηπα», ο Αντώνης Μαρκούλης είχε την ευκαιρία να ευχηθεί για τα πραγματοποιούμενα γενέθλια μικρού δημότη και να σφίξει τα χέρια των παρισταμένων, κάνοντας αισθητή και ευχάριστη την σύντομη παρουσία του.