Παρουσίαση υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Βέροιας, με τους "Ενεργούς Πολίτες", Χρύσας Σαββαΐδου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

savaidou

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας με τον συνδιασμό "Ενεργοί Πολίτες", με επικεφαλής το Νίκο Μπέκη, θα είναι η Χρύσα Σαββαΐδου. Ας την γνωρίσουμε:

"Γεννήθηκα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το Νοέμβρη του 1987 . Στη Βέροια ζω από το 1991. Είμαι κόρη του Γιάννη Σαββαΐδη και της Ειρήνης Κωστοπούλου. Εργάζομαι σε κατάστημα παιχνιδιών της πόλης.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής σχολής του Α. Π. Θ. με ειδίκευση στην Αισθητική Παιδεία. Η πτυχιακή εργασία μου είχε ερευνητικό χαρακτήρα με θέμα : « Η Εκδοτική πολιτική στο παιδικό βιβλίο».

Εργάστηκα ως εθελόντρια- εμψυχώτρια στις εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά(προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης) που έλαβαν χώρα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας του 2009 «Το Μικρό και το Μεγάλο» , που διοργάνωσαν από κοινού η Δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας και ως εμψυχώτρια εκπαιδευτικός στα «Μαγικά κουτιά» της Βιβλιοθήκης τα Χριστούγεννα του 2010.

Πήρα μέρος σε εκδηλώσεις που οργάνωσε η « Αναγνωστική Λέσχη Κυριώτισσας Βέροιας», τον Ιούνιο 2009 και τον Ιούνιο του 2010.
Συμμετείχα σε πολλά σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε Θεσσαλονίκη και Βέροια. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια ορθοφωνίας της Ελληνικής γλώσσας με την καθηγήτρια φωνολογίας και ορθοφωνίας κ. Νάγια Γεωργίου και μαθήματα σκηνοθεσίας της Κ.Ε.Π.Α με τον σκηνοθέτη κ. Νίκο Καλαρά, στη Βέροια.

Ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά της πόλης μου, αφού ως επικεφαλής του συνδυασμού: «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο της Βέροιας» , εκλέχτηκα στις δημοτικές εκλογές του 2010 και υπήρξα δημοτική σύμβουλος του Δήμου Βέροιας .

Κατά τη θητεία μου στο Δήμο υπήρξα μέλος της Κ.Ε.Π.Α. και συμμετείχα στην δημιουργία του νέου κανονισμού καθαριότητας του Δήμου.
Είμαι,επίσης, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ΖΩ.Η. (Ζωόφιλων Ημαθίας) με τον οποίο οργανώσαμε σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις, στη πλατεία Δημαρχείου και στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας".