Μαρκούλης: "Όταν εμείς δίναμε βήμα στον δημότη…"

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

markoulis episkopisi episkepseon

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης ανακοίνωσε τα εξής: "Ο συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή της εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα εφάρμοσε την αρχή του ανοιχτού διαλόγου με τους δημότες μας. Δημιούργησε έτσι μια καινοτόμο αντίληψη για τον τρόπο επαφής με τους πολίτες, επιδιώκοντας τον διάλογο αντί του στείρου και ύποπτου μονολόγου της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας. Οι καθημερινές επαφές με τους πολίτες σε κάθε γωνιά του δήμου, η παράθεση των προβλημάτων από την πλευρά δημοτών μας και ο προκαλούμενος παραγωγικός διάλογος αντήχησε ως απειλή έναντι της προεκλογικής εκστρατείας των λοιπών συνδυασμών. Αποτέλεσμά της η αντιγραφή της μεθόδου –για εμάς πεποίθηση και πρακτική ειλικρίνειας απέναντι στους συνδημότες- και η κακέκτυπη εφαρμογή της πρωτοπορίας μας.

Ο συνδυασμός του κ. Κ. Βοργιαζίδη μας ακολουθεί κατά πόδας με τους «δημόσιους διαλόγους», παρουσιάζοντας την αντιγραφή ως δική του πρωτοβουλία. Εκτός του γεγονότος της μίμησης , οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους συνδημότες μας αλλά και στον συνδυασμό του κ. Βοργιαζίδη ότι τόσο ο ίδιος όσο και πολλά από τα υποψήφια μέλη του συνδυασμού του είναι υπόλογοι έναντι του λαού του δήμου της Βέροιας, γιατί είναι εκείνοι οι οποίοι κατέχοντες την εξουσία του δήμου απέδειξαν την ανικανότητα της επίλυσης μυρίων προβλημάτων, για τα οποία σήμερα εμφανίζονται με ...έτοιμες τις λύσεις.

Ο συνδυασμός μας «Προτεραιότητα στον Δημότη» δεν περιμένει την αναγνώριση της πρωτοβουλίας μας και την εγκατάλειψη αυτής της μορφής προεκλογικού αγώνα. Περιμένει όμως την παραίτηση από παρελκυστικές τακτικές στις επαφές με τους δημότες, την αναγνώριση της ανεπάρκειας της σημερινής δημοτικής αρχής, συνέχεια της οποίας αποτελεί αλλά και την αναγνώριση του πρωτόγνωρου για τα δεδομένα του δήμου δικά μας ειλικρινή και επαρκή χαρακτηριστικά διεξαγωγής ενός έντιμου προεκλογικού αγώνα".