Αγροτική ανάπτυξη και Ευρωπαϊκή Ένωση οι άξονες των εθελοντών που στηρίζουν το "Ποτάμι" στην Ημαθία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΗΜΑΘΙΑ

potami

Αγροτική ανάπτυξη και Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο άξονας γύρω από το οποίο θα αναπτύξουν την δράση τους οι εθελοντές του Νομού Ημαθίας που στηρίζουν ''Το Ποτάμι''.

Αυτό αποφάσισαν στην χθεσινή δεύτερη συνάντησή τους , όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα. Ταυτόχρονα σχεδίασαν την πρώτη εκδήλωση της κίνησης στην πόλη μας. Ομόφωνη ήταν η απόφαση ότι στην εκδήλωση θα κληθούν να συμμετάσχουν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της κίνησης που κατέχουν πολύ καλά τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα της χώρας μας και που είναι ήδη γνωστοί για την δράση τους στους τομείς αυτούς.

Την απόφαση αυτή υπαγόρευσε το γεγονός ότι ο νομός μας είναι κατ' εξοχήν αγροτικός τόπος. Εκεί ρίχνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους, αποφασισμένοι να διερευνήσουν και να αξιοποιήσουν κάθε κοινοτικό πόρο προκειμένου να στηριχτεί η αγροτική παραγωγή που θα φέρει εισοδήματα τόσο στους αγρότες και κτηνοτρόφους μας που έχουν ιδιαίτερα πληγεί από την οικονομική κρίση αλλά και θα αποτελέσει μοχλό για την ανάπτυξη όλων των τομέων του νομού και της χώρας.