Τι απάντησε στις ερωτήσεις ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης (φωτορεπορτάζ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

karapa programm5

Με επισημότητα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Ελιάς πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Σε αυτήν παραβρέθηκαν οι τρεις βουλευτές της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Γεωργία Μπατσαρά, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα Νίκη Καρατζιούλα, Χρήστος Τσιούντας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο Ιωαννίδη Στάθης Σαρηγιαννίδης, η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη κ.α.

karapa programm

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις. Ζητήθηκε από τον κ. Καραπαναγιωτίδη να σχολιάσει την απόφαση αποκλεισμού από τις εκλογές του Χρήστου Σκουμπόπουλου και απάντησε ότι δεν έχει δει την απόφαση.

Ερωτήθηκε για την επιλογή στον συνδυασμό του πρωτοκλασσάτων στελεχών της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και απάντησε ότι δεν ζήτησε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από κανέναν.

karapa programm1

Του ζητήθηκε να πάρει θέση για το ζήτημα που θέτουν τα Ποντιακά Σωματεία για το Ίδρυμα Παναγία Σουμελά και σημείωσε ότι όταν εκλεγεί θα δει τις αρμοδιότητες έχει ο δήμος και αναλόγως θα πράξει.

Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την οδό Μητροπόλεως που δεν εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα είπε ότι θα συζητήσει πρώτα με όλους τους φορείς.

karapa programm2

Για την παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια απάντησε ότι η Βέροια φέρνει ξένο κόσμο στην πόλη και δουλεύουν καταστήματα, σημείωσε ότι βλέπει με συμπάθεια την ομάδα και πρόσθεσε ότι η δημοτική περιουσία δεν πρέπει να χαρίζεται.

Σε ερώτηση για την πρόσφατη δήλωση της υποψηφίας του Βέτας Αρχοντάκη ότι ο δήμος δεν πρέπει να επιδοτεί τα τέλη άρδευσης (κατά συνέπεια πρέπει να αυξηθούν) απάντησε ότι δεν θα γίνει καμιά αύξηση.

karapa programm3