Παρουσίαση υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη, Γιάννη Βελέντζα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ

belentzas2

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" είναι ο Γιάννης Βελέντζας. Ας τον γνωρίσουμε:

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα, είμαι 46 ετών, ο πατέρας μου είναι συμβολαιογράφος και η μητέρα μου φιλόλογος. Σπούδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός. Είμαι παντρεμένος, από το 1996, με την Ιωάννα Φουτσιτζόγλου, νομικό, που εργάζεται ως εκπαιδευτικός και έκτοτε κατοικώ μόνιμα στη Βέροια. Είμαι επίσης πατέρας τεσσάρων παιδιών που φοιτούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στον επαγγελματικό τομέα, διατηρώ τεχνικό γραφείο στη Βέροια εκπονώντας μελέτες και επιβλέψεις ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Συμμετείχα, ως εξωτερικός συνεργάτης του ομίλου εταιρειών «Θεμελιοδομή», στην κατασκευή έργων όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός Θεσσαλονίκης, η ανακαίνιση του Καυτανζόγλειου Σταδίου, ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων Βέροιας (στο Δημαρχείο) και άλλα κτιριακά έργα.

Μου αρέσει να ενημερώνομαι και να δραστηριοποιούμαι εθελοντικά, συμβάλλοντας στην επίλυση ζητημάτων ως υπεύθυνος πολίτης. Είμαι γενικός γραμματέας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας, πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βέροιας και αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Βέροιας πιστεύω ότι θα μπορούσα να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Οι ειδικότερες γνώσεις μου αλλά και τα ενδιαφέροντά μου σχετίζονται με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στη διαχείριση απορριμμάτων και γενικότερα στην καθαριότητα της πόλης, στην εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και στην ενεργοποίηση του κοινωνικού προσώπου του Δήμου Βέροιας.

Θεωρώ ότι όλοι μπορούμε και πρέπει να συμβάλουμε για να αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία της πόλης μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Το οφείλουμε άλλωστε στα παιδιά μας, τα οποία έχουμε εγκλωβίσει με τη μέχρι τώρα απραξία μας. Η ελπίδα και η δύναμη βρίσκονται στα χέρια μας...".

Επικοινωνία
Τηλ.: 6973 333072
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.