Μπεν: «Να παίξω σε μεγαλύτερη ομάδα»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

veria-apolon ben

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έκανε στη Βέροια ο Μπεν, ο οποίος θεωρεί ότι απάντησε σε όσους στη Γαλλία δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Ο 25χρονος επιθετικός από τις Γαλλικές Κομόρες σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Kick Socca, αναφέρθηκε στην πολύ καλή του χρονιά στη «Βασίλισσα του Βορρά», ενώ για το μέλλον του εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

«Η Χάβρη δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την ποιότητά μου. Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη επιθυμία να πετύχω. Το γεγονός ότι δεν είχα προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες στη Γαλλία, σήμαινε πως ήθελα κάποιου είδους... εκδίκηση. Σκέφτηκα πως αξίζω περισσότερα από όσο νομίζουν στη Γαλλία. Επέλεξα την Ελλάδα και τους διέψευσα, τους έδειξα ότι έπρεπε να με είχαν εμπιστευτεί», ανέφερε αρχικά.

Για τα 15 γκολ που σημείωσε: «Κρίμα που το 16ο γκολ που πέτυχα ακυρώθηκε από τον διαιτητή και αναδείχτηκα δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το να σημειώσω 15 τέρματα ήταν η καλύτερη επίδοση στην καριέρα μου. Στην αρχή της σεζόν, είχα στόχο να φτάσω τα 10 γκολ. Τα πήγα πολύ καλύτερα».

Για την πορεία της Βέροιας, είπε: «Το σημαντικό ήταν να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, το οποίο τελικά πετύχαμε».

Για την ζωή του στην Ελλάδα, ανέφερε: «Οι παίκτες που προέρχονται από τη Γαλλία εκτιμούνται ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Αμέσως μου έδειξε εμπιστοσύνη ο προπονητής, το επιτελείο και όλοι στην ομάδα».

Για το μέλλον του σημείωσε: «Ελπίζω να βρω έναν μεγαλύτερο σύλλογο να παίξω. Γιατί όχι στην Ελλάδα, γιατί όχι σε ένα άλλο πρωτάθλημα;».

Για την κλήση του στην εθνική των Νήσων Κομόρων τον Μάρτιο, στην ισοπαλία 1-1 με την Μπουργκίνα Φάσο επισήμανε: «Ηταν ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμάς και ένα σπουδαίο ξεκίνημα στην εθνική ομάδα για μένα. Ελπίζω να μπορέσουμε να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα 2014».

πηγή: www.onsports.gr