24 οι συμμετοχές στο 20ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ


Από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Οι ημέρες πέρασαν, οι συμμετοχές "έκλεισαν" και έτσι στην "μάχη" θα ριχτούν 24 πληρώματα από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Πληρώματα από Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βέροια, Γιαννιτσά, Πτολεμαΐδα, θα έρθουν στην πόλη μας το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 για τον Τεχνικό έλεγχο που θα γίνει στην γνωστή Οδό Ελιάς, που θα κλείσει για τις ανάγκες της οργάνωσης και στην συνέχεια την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 θα αναμετρηθούν με το χρονόμετρο σε μια από τις ωραιότερες Ειδικές Διαδρομές της Ελλάδας, το Πολυδένδρι.

Η Ειδική Διαδρομή μήκους 17,95 χλμ θα πραγματοποιηθεί 3 φορές με σύνολο 54 περίπου αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Οι θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η διαδρομή θα κλείσει από την κυκλοφορία μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού δηλαδή στις 9:00πμ. Ανάμεσα στα σκέλη θα "ανοίξει" και πάλι για 10 λεπτά και όποιοι επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν μόνο προς την φορά του αγώνα δηλαδή από την εκκίνηση προς το χωριό Πολυδένδρι και Σφηκιά.

Όλοι λοιπόν ας ετοιμαστούμε να παρακολουθήσουμε αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα Rally Sprint και να θυμόμαστε, να τηρούμε τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και να σεβαστούμε το περιβάλλον. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ.”